(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ ق.ظ)omid.n1990 نوشته شده توسط: اینکه میخواهید تدریس بکنید، اگر منظور حین تحصیل برای ارشد هست که خیلی خیلی سخته و تقریبا تا سال آینده خیلی کم پیش بیاد که بخوان به یک دانشجوی ارشد کلاس حتی آزمایشگاه بدن، مگر تو شهرهای خیلی خیلی کوچیک و دانشگاه های کم اعتبار که فکر نکنم تجربه اش فایده ی خاصی برای مقاله دادن داشته باشه
اگر هم تدریس بعد از ارشد بخواهیدانجام بدید باز شاید گرفتن مدرک از یک دانشگاه دولتی بهتر باشه تا غیرانتفاعی
هزینه هاتون رو هم شاید باید مد نظر داشته باشید، تقریبا شبانه ارشد از غیر انتفاعی هزینه ی بیشتری داره، تقریبا یک تا یک و نیم میلیون ترمی براتون هزینه میشه بستگی داره ترم بین هشت تا دوازده واحد ممکنه بدن بهتون+ هزینه رفت و آمد + هزینه محل سکونت + هزینه های جاری مثل خورد و خوراک و...
به هرحال شرایط دو دلی براتون پیش امده، همیشه باید سبک سنگین کرد خوب و بد کنار هم هست
یک پیشنهاد دارم شاید فانتزی و بی ارزش باشه ولی تست کنید شاید بد نباشه
دو کاغذ بگیرید دستتون و شروع کنید نوشتن (حتما کتبی بنویسید چون تمرکز رو خیلی بیشتر میکنه)
تو یک کاغذ از خوبی ها و بدی های تحصیل کرمان بنویسید
تو کاغذ دیگه از خوبی ها و بدی های تحصیل تو غیرانتفاعی تهران
برای هر خوبی یا بدی ای که مینوسید کاملا دقت کنید اگر خواستید وزن و امتیاز مثبت و منفی و ارزش هرکدوم رو بذارید و به جمع بندی برسید
یک دید مناسبی میده بهتون
و در نهایت همیشه به خوبی مطلق یا بدی مطلق نمیرسید
موفق باشید
نه در حین تحصیل که نمیشه تدریس خاصی کردومنظورم بعدش بود
آخه مساله همینه که من نمیدونم به مدرک هرکدوم چقد امتیاز بدم
مساله اینجاس من نمیتونم امتیاز بدم چون نمیدونم!
کسانی که تجربه و کاربلد اپلای کردن هستن میتونن بیشتر کمک کنن.
هرکس داره بمن ۱چیزی میگه.از کسی تو اپلای ابرود که الان استرالیاس و باهنر خونده پرسیدم گفتن:
"استرالیا مقاله حرف اول رومیزنه... ولی شنیدم امریکا دانشگاهها رو خوب میشناسه و باهنر کرمان از غیر انتفاعی بهتره"
از استادم که دانشجوی نرم افزار شریف هستن پرسیدم ایشون گفتن رزومه مهمتره تو ارشد
تو نتایج پذیرش از باهنر دیدم پذیرش گرفتن ولی از علم و فرهنگ زیاد چیز خاصی ندیدم
به لحاظ هزینه هم من حتی اگه روزانه هم بخونم بازم باید مدرکمو آزاد کنم.کلا در هر صورت باید پولشو بدم
باز اگه بحث سر فردوسی بود میدونستم خیلی خوبه ولی نه از دانشگاه و نه از شهر کرمان شناخت خاصی ندارم.
غیر انتفاعی اصفهان رو بنظرتون بالاتر از شبانه کرمان بزنم یا پایینتر؟
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ق.ظ)CATIGA نوشته شده توسط: واقعا انتخاب سختیه
البته من به احتمال بیشتر در وطن موندگارم
من بین غیر انتفاعی امام رضا و کرمان و تبریز مونده بودم که در نهایت گفتم اونا خیلی دورن بی خیال (و از نظر علمی خوبن اما نه اونقدر که ارزش داشته باشه) و مشهد امکانات بیشتری دارم (واقعا هم آدم تو شهر خودش امکانات خیلی بیشتری داره)
اما حالا موندم باز بین امام رضا و روزانه بیرجند؟؟؟؟
شما به اندازه کافی از غیرانتفاعی شهرتون تعریف میکنن آخه
و اینکه من موندم بین شبانه و غیرانتفاعی
بیرجند که نزدیکه به شما.من همه چی بهم دوره
از دانشگاه بیرجند هم هیچ شناختی ندارم نمیدونم بزنم یا نه!
۵تا دانشگاهه تو گوشه های کشور پخش شده
.هرچی هم تهرانه اول از همه پر میشه