نقل قول: یه بنده خدایی میگفت ، ریکامندیشن نوابی قدر معدل ۲۰ دوره ارشد میارزه و خودش برا همین رفته تهران با اینکه شریف میتونسته بره.
اینطوری که من به نتیجه رسیدم، برای کار عملی باید رفت شریف، برای کار آکادمیک تهران ظاهرا بهتره.
نقل قول: بله اسم شریف شناخته شده تر هست.
البته دکتر نوابی تو تهران تقریبا یه وزنه هست که فکر میکنم شریف نداره.
رزومه ایشونو آدم میبینه هوش از سرش میپره :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
اگه ایشون شریف میبودن به نظر من دیگه دانشگاه تهران قابل مقایسه نمیشد با شریف.
اولاً به عنوان کسی که تجربهی اپلای داره، ریکام هیچ استادی اندازهی معدل ۲۰ دورهی ارشد نمیارزه. Admission Committee دانشگاهها فکر میکنید واقعاً حال دارند برن ریکامها رو ببینند؟ برای کسی که از ارشد اپلای کرده اول مقالهها رو نگاه میکنند، بعد معدل، بعد ریکام و نمرهی زبان و ...؛ اگر هم قبل از اینکه کار به Committee برسه خودتون بتونید با یه استادی اوکی کنید، باز هم در مورد کارهای تحقیقاتی میپرسه و ریکام میمونه آخر کار برای تأیید حرفهای شما. اینکه هر کسی چقدر کار کرده از خروجی طرف معلومه.
دوماً، نوابی استاد خیلی خوبی هست ولی در همین ایران استاد بهتر از ایشون هم داریم. اگه از نظر تعداد مقاله بخوایم بررسی کنیم، ایشون از ۱۹۷۴ شروع کردند و تونستند ۱۰۱ کنفرانس و تنها ۱۸ ژورنال مقاله بدند، در حالی که حمید سربازیآزاد، استاد تمام دانشگاه شریف ۲۰ سال دیرتر از ایشون شروع کردند (جوانتر هستند) ولی تونستند ۱۲۰ کنفرانس و ۹۵ ژورنال مقاله بدند! دکتر سربازیآزاد اخیراً تونستند یه مقاله توو ISCA بدند که تا جایی که من اطلاع دارم حداقل توو معماری کامپیوتر از ایران کسی نتونسته این کار رو بکنه.
سوماً، از لحاظ کیفیت کار هم نگاه کنیم، دکتر میرعمادی از شریف با تعداد نصف مقاله تونستند همونقدر citation داشته باشند که دکتر نوابی با دو برابر تعداد مقاله و چند کتاب داشتند. دکتر نوابی بیشترین تعداد citation رو به خاطر کتابشون گرفتند (۱۴۴ تا) و اگه کتابشون رو فاکتور بگیریم، بیشترین سایتشینی که یه مقاله شون گرفته فقط ۱۹ تاست که واقعاً عدد پایینی هست. در حالی که دکتر میرعمادی یه مقاله شون ۷۱ تا سایت خورده و بعدیش ۳۹ تا.
چهارماً از نظر تنوع حوزهی کاری بخواید مقایسه کنید، شریف در اکثر فیلدهای معماری کامپیوتر الان دیگه استاد داره. طی ۲ سال اخیر هم ۳ تا استاد اضافه شده. من دانشگاه تهران نخوندم ولی سایتهای اساتیدش رو به حد کافی گشتم و نسبت به شریف محدودتر بود. اینجا در معماری هر استادی معادل با یک فیلد هست.