(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ب.ظ)disa نوشته شده توسط: (25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۰ ب.ظ)master of net نوشته شده توسط: یه نکته خیلی مهم تر از رنکینگ دانشگاهها وجود داره و اون وضعیت اون رشته تو اون دانشگاهه. مثلا رشته برق کنترل اگه از خواجه نصیر بگیره یکی خییییلی بالاتر از علم وصنعت و تربیت مدرس حساب میشه......یا همین آیتی اصفهان و شیراز بطور مثال بالاتر ازتبریزه برعکس ارشد شیمی دانشگاه تبریز خوبه.....کلا وضعیت اون رشته در هر دانشگاه تو ارشد تعیین کننده هست نه صرف اسم دانشگاه.همین ارومیه چندساله داره ارشد میگیره و دکترای ایتی هم آورده......یعنی حرفی برا گفتن داره....یا چه میدونم تحصیلات تکمیلی زنجان ، نرم اراک، تحصیلات تکمیلی کرمان....البته اینها شنیده های من از دوستانم تو دانشگاهه.
بله دوست عزیز شما درست می فرمایید ولی من در بالا سعی کردم برای گرایش نرم افزار ارئه مطلب کنم که ذکر نشده بود
با توجه به اینکه مقطع کارشناسیم را در دانشگاه کاشان بودم
شدیدا به دوستانی که بین کاشان و گیلان موندن توصیه می کنم که دانشگاه گیلان را قبل از کاشان بزنند یا حتی برای سال آینده مطالعه کنند
دانشگاه کاشان فاجعه هست با داشتن ۲ تا استاد مقیم دکترا(که فقط یکیشون نرم افزار هست و دیگری هوشه)،۱۵ دانشجوی دکترای نرم افزار گرفتند...سطح سواد و مطالعات استاد ها هم که هیچ...من موندم با چه اعتماد به نفسی دارند پردیس ارائه میدن
دلیل اینکه رنکینگ دانشگاه کاشان بالا هست،وجود رشته مهندسی مکانیکش هست که اگر اشتباه نکنم ۲۸ نفر هیئت علمی داره ولی رشته ای مثل کامپیوتر،فقط ۴ تا از اعضای هیئت علمی واحد ارائه میدن و جمعی از اساتیدش برای ادامه تحصیل،بورس دانشگاه های دیگه هستند