(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ب.ظ)friends 11 نوشته شده توسط: بهنظر من مهمتر از همه اینه میخواین اپلای کنین یا نه. تهران تو اپلای بد نیست اما خب دانشجوهای شریف رو خیلی بهتر میگیرن. ضمنا چند مورد رو بگین چی شنیدین از شریف که نظرتون رو برگردوند. من شریف خوندم کارشناسی و بازم شریف رو میزنم. یه چیز کلی هم که ارشدهای خودمون گفتن فکر نکنین تهران کم کار میکشن چون ارشد تهران هم معماریش آسون نمیگیرن شنیدم کار زیاد میکشن. در کل فیلدی که دوست دارین رو بدونین، با توجه به استادش بهتر میشه تصمیم گرفت. پیشنهاد کلیم اینه فردا و شنبه یکشنبه برین بین ۲-۳ دانشگاهی که مرددین با اساتید مربوط به فیلدتون بیشتر صحبت کنین یا دانشجوهای ارشد و دکتراش. همه کمک میکنن
تو شریف کسی هست که در زمینه های بین رشته ای مثل مخابرات - پردازش سیگنال کار کرده باشه؟ تنها کسی که دیدم تو این زمینه درس ارائه میکنه اقای دکتر جهانگیر بود و درس DSP Architecture
من لیسانسم برق - الکترونیکه و علاقه شدیدی به مخابرات دارم ولی بدلیل آغشته شدن بیش از حد گرایش های مخابرات به مباحث نظری و تئوری میخوام تو رشته مورد علاقه بعدیم یعنی معماری کامپیوتر ادامه تحصیل بدم.
شبکه های کامپیوتری و مباحث عملی اونها هم جزو علاقه هام هست.
در عوض از مباحث تئوری محض که ریاضیات هم قاطیش شده باشه بشدت نفرت دارم ( کلا از ریاضیات متنفرم
)
من لیست درس هایی که تو شریف ارائه میشه رو دیدم، اما جای نتونستم چارت درسی رو پیدا کنم که ببینم کدوم ها اختیاری و کدوم اجباری هستند.
در مورد کار کشیدن هم با نوع منطقیش مشکلی ندارم و استقبال میکنم، اینکه استاد یه پروژه تعریف کنه که خودش حداقل اطلاعات لازم در اون زمینه رو داشته باشه و دانشجو رو وادار به تحقیق و انجام کار کنه. خیلی خوبه.
ولی اینکه استاد خودش نفهمه چی داره میگه ...
اگه میتونستم حتما میومدم تهران؛ اما با توجه به اینکه الان اصفهان هستم و سه ماه مرخصی که برای کنکور از محل کارم گرفتم، دیگه شبا هم باید براشون کار کنم. نمیتونم بیام تهران فلانه.