سلام ۱۷ معماری هستم.
۱) چقدر این موفقیتی که بدست آوردید رو مدیون استادان دوره ی کارشناسی می دانید؟
متوسط اساتید دانشگاه ما (شریف) خیلی خوبن اما من درسخون نبودم تو کارشناسی
۲) چقدر این موفقیتی که بدست آوردید رو مدیون آزمون ها ی آزمایشی که شرکت کردید می دانید؟
هیچی! پارسه یه ذره تیپ سوالای ۲-۳ تا درسش کمک کرد مثل os و معماری که تیپ سوالای سالای اخیر فرق کرده اما ضررهاش بهنظرم بیشتر بود آخر پستم میگم چرا.
۳) چقدر این موفقیتی که بدست آوردید رو مدیون منابع صحیحی که برای مطالعه انتخاب کردید می دانید؟
من خیلی درسها رو از تقریبا صفر شروع کردم و اینو مدیون کتاب خوبم
۴) چقدر این موفقیتی که بدست آوردید رو مدیون مطالعه و تلاش خودتون می دانید؟
کلاس اینا نرفتم بیرون همهش تلاش خودم بوده اما لطف خدا بود همچین رتبهای
۵) چقدر این موفقیتی که بدست آوردید رو مدیون راهنمایی و مشاوره دوستان در سایت مانشت می دانید؟
والا کلا ۳ بار این سایت اومدم اعصابم بدتر خورد میشد :دی اما خب یکی دو تا جزوه مثه VLSI نیکوبین ازش دانلود کردم فقط
۱) زبان عمومی و تخصصی
زبان رو خوب میزنم اما تو کنکور نرسیدم بخاطر کمبود وقت حتی بخونم اما اینایی که میگم خیلی خوبه: ۵۰۴ و ۱۵۰۰ essential word for toefl برای لغت و بنظرم حتما جزوه زبان خلاصه طرح ۹۰% پارسه رو بخونید چون کمه و هم خلاصه گرامرای مهم رو داره و هم لغاتش خوبه براتون ضمیمه کردم. اما حتما حتما ۴-۵ سال آخر زبان کنکور آی تی و کامپیوتر رو بزنین تیپ لغات عوض میشه
۲) ریاضیات مهندسی
دوستم ۸ نرم شده بهم گفت همون طرح ۹۰% پارسه رو خونده یه جزوه ۷۰ صفحهایه گفت خوبه تو نت هست. خودم نخوندم و نزدم
۳) آمار و احتمالات
پارسه یا اگه وقت ندارین جزوه طرح ۹۰%
۴) محاسبات عددی
پوران و راهیان ارشد هر دو خوبن
۵) ساختمان های گسسته
پوران خیلی خوبه اما اگه مسئله حل نکنین بدرد نمیخوره
۶) ساختمان داده ها
من گسترش علوم پایه خوندم سطحش معمولیه اما دوستم نرم بود CLRS یا یه کتابی هست مال الگوریتمه ۶۰۰ مسئله مال دکتر قدسیه گفت ازون عینا تو کتکور میده چون خودشم طراحه سوالای دی اس کنکوره
۷) نظریه زبانها و ماشینها
من راهیان ارشد خوندم برای راه افتادن سوالای نظریه کنکور علوم کامپیوتر و اینا رو هم چند سال آخر رو حتما بزنید+ طرح ۹۰% پارسه که جزوهس + سوالای مهم و اینکه تو کنکور چقد از چی اومده (تو نت هست)
۸) مدارهای منطقی
پوران خیلی خوبه و راهیان ارشد هم خوبه. جزوه دکتر اجلالی هم که بیرون تدریس میکنن مفهمومیه
۹) معماری کامپیوتر
پوران رو خوندم فقط اما حتما سوالای آی تی و کنکورای دیگه رو هم بزنین مخصوصا این اواخر که تیپ معماری عوض شده. جزوه دکتر اجلالی تو معماری هم برای مفهمومی خوندن خوبه
۱۰) سیستم عامل
گسترش علوم پایه رو دقیق و کامل واو به واو! پارسه خیلی زیاده. یه سری جزوه طرح ۹۰% و مثل اونم تو نت پیدا کردم اما سوالای os کاملا تیپش عوض شده اخیرا و همهش مسئله از فصلای خاص و سوالای طولانیه. سوال آی تی یه سال با مهندسی کامپیوتر یه سال دیگه عینا یکی بوده خودم دو هفتهی دم کنکور دیدم. الکی بهتون نمیگم مال آی تی و علوم کامپیوتر درسای مشترکتونو بزنین...
۱۱) مدارهای الکتریکی
پارسه! + مسئله حل کنین + مسئله حل کنین + مسئله حل کنین هم مدارای هوش و هم معماری بعدم مدار رو نپیچونین در ادامه میگم چرا
۱۲) VLSI
کتاب گسترش علوم پایه خیلی خوبه عالیه.
۱۳) الکترونیک دیجیتال
کتاب مهدی صدیقی انتشارات دانشگاه امیرکبیر اما خب یه سری فصلای BJT و اینا از ۸۹ به بعد حذفه نمیاد تو اون همچنان هست
۱۴) انتقال داده ها
گسترش علوم پایه + ۷ فصل اول شبکه پارسه
کلا در مورد درس خوندن یه چیز اساسی بگم: هرقت هر فصلی رو خوندین خلاصه نویسی کنین "همون موقع" بعد تموم شدنش تو ۲ صفحه. این باعث میشه دوباره که مرور میشه موقع نوشتن اون فصل بعد ۱ ساعت واقعا بهتر تو ذهنتون موندگار میشه، هم بهتونن میگم واقعـــــــــــــــــــــا مثه فرشته نجات عمل میکنه تو ۳ هفتهی آخر (که سر همه شلوغه و ازینکه دوره نکردن باعث خراب کردن کنکور شده) من چند دور خلاصههامو خوندم.
در آخر دو تا چیز بگم: پارسه امتحان دادن بزرگترین اشتباهم بود. دوستامم که تو این دو سال پارسه یا مدرسان دادن با اینکه همه جای خوب رفتن باز با من موافقن. تنها چیزی که این کنکورای آزمایشی بهتون میده:
۱-اعتماد بهنفس کاذب زیاد. وقتی میری سر جلسه کنکور و سوالاشو با سوالای مسخرهی کنکورهای آزمایشی مقایسه میکنی واقعا له میشی همونجا و این بدترین اتفاقی بود که برای من افتاد سر جلسه. سوالای کنکور سختتره واقعا وقت کم میارین سر این سخت بودن سوالا. باید تا میتونید تست از رو کتابایی که برا کنکورن بزنید. من از پارسه از ۱۲تو جامع آخری داشتم تا بدترینش ۴۸۰ تو آبان ماه (میانگین زیر ۵۰ بودم). در کل با پرسوجوهایی که دم کنکور از بچههای سال بالاییم داشتم این بود رتبه کنکور یکم بدتر از رتبههای پارسهست..
۲- سوالایی که تو این آزمونا میبینید تقریبا بی ربط تره به کنکور تا سوالای کتابا. بهجز درسایی که فرم سوال دادنشون تو کنکور عوض شده مثل os و معماری که تو ۴ سال آخر میبینید از مباحث خاصتری طرح میکنن.
۳- کلا پیشنهادم اینه حداکثر ۲ تا آزمونهای جامع پارسه رو بدین یا هرچی که تحقیق کردین فکر میکنین خوبه.
دو تا اشتباهم کلا در ۳ماهی که برا کنکور خوندم و سر کنکور کردم که واقعا ....:
۱- سر ۳ تا سوال ریاضی و ۲ تا سوال دی اس ۴۵ مین بیشتر وقت گذاشتم که ۲تاشون حل شد و ۳ تاشون نشد (ریاضی مخصوصا) و این باعث شد نتونم بقیه تستها رو حتی نگاه بکنم. مخصوصا یه سوال مدار منطقی که غلط بوده و فکر کنم همون حذف شده.
۲- مدار الک رو هی میگفتم بعدا شروع میکنم بعدا میخونم ۱ ماه به کنکور هم شروع کردم ولی ۱ ماه واقعا جواب نداد چون تمرکز آدم مثل ماههای قبلش نیست. هرچی به کنکور نزدیکتر میشین کارتون سنگینتر میشه حتی اگه وقت بیشتری هم بذارین. از اول خودتونو مجبور کنین روزی ۱ ساعت اون درسی که دوست ندارین رو بخونین. هر جور که شده. شب نخوابین تا اون ۱ ساعت رو نخونده باشین.
* اگه وقت کم دارین هیچ درس و فصلی رو بدون زدن تست ول نکنین شده فرد و زوج کنید یا ضریب ۳ و اینجوری هم بزنین اما هیچی مثل سوال حل کردن نیست
* در آخر کنکورا رو نذارین خیلی دیر بزنین چون تستای سالای آخر بهترین منبعه و گفتم درسای مشترک با آی تی و علوم کامپیوترم باید بزنین و حداقل ۲ بار غلط هاتونو دوره کنید.
راستی من خودم پارسال ۱۰ روز خوندم ۱۲۰۰ شده بودم :-شاد
برای تکتکتون انشالله شریف رو دعا میکنم