(۰۷ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۱۰ ب.ظ)shokoohsun نوشته شده توسط: من کل نظرات رو خوندم تا یه نفر از ازاد کرج پیدا کنم تا با تعریف شما از دکتر پیشوایی مواجه شدم واقعا دپرس شدم.البته قصد توهین ندارم و نظر شما هم محترم .به هر حال ایشون هم استاد با سوادی بودن
نه دوست عزیز... نگید اینجوری ... دکتر پیشوایی فوق العاده انسان مهربون و دلسوزی هستن ..
راستش منم اوایل نظر شما رو داشتم حتی یه بار هم برخورد بدی داشتم در مورد ایشون .. اما بعدها متوجه اشتباهم شدم و ازشون عذر خواهی کردم .. و هنوز که هنوزه حالشون رو می پرسم و با ایشون از طریق ایمیل و فیسبوک در ارتباطم ...
دوست عزیزم .. تمام رفتار ایشون ، حرص خوردن ها شون ، عصبی شدناشون سر دانشجو و .. همه و همه از سر دلسوزی و انسانیت ایشون بوده و هست .. وگرنه می تونستن مثل خیلی های دیگه اصلا به روی خودشون نیارن خیلی خونسرد بیان درسشون رو بدن و برن .. اما ایشون با دلسوزی تمام این همه سر آموزش دانشجوها حرص می خوردن و متاسفانه یکسری ها خیلی بی لطفن ..
ایشون همیشه و همه جا استاد خوب من بودند ، هستند و خواهند بود و من از اینکه در ۳ تا درس افتخار شاگردیشون رو داشتم به خودم می بالم
حضرت علی (ع) می فرمایند : هر کس کلمه ای به من بیاموزد ، مرا بنده ی خویش ساخته است ...
از همین جا دست تمامی اساتید عزیزم رو می بوسم و امیدوارم همگی همیشه شاد و سلامت باشند