(۲۹ فروردین ۱۳۹۲ ۰۵:۴۱ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: مهندس معین شاکری. درس سیستم های خبره رو باهاش داشتم. ایشون فوق لیسانس رو دانشگاه فردوسی مشهد بودن، امروز لینکی رو از ایشون دیدم که نوشته بود بعنوان دستیار تحقیقاتی (Research Assistant) دانشگاه البرتا (کانادا) هستن.تصویر زیر رو هم از سایت دانشگاه البرتا گرفتم که مهندس شاکری هم در میان جمع هست.
سلام ،
این عکس که گذاشتید را که دیدم این فکر در ذهنم تداعی شد که کانادا داره از مغزهای کشورهای آسیایی(ضریب هوشی بالا)استفاده می کنه
.......چرا حداقل یکیشون از نژاد اصلی اونجا نیست همه مهاجرند؟؟؟.......شایدم برای این عکس فقط خارجی ها آمده اند؟؟قضیه چیه ؟؟
من دو تا استاد را خیلی خیلی دوست داشتم.....یکی خانم ویکی آقاهست....
وهردو خیلی خیلی محبوب هستند نه فقط برای من برای هرکسی که ببیندشون...
اسم اونا رو نمی گم می ترسم خدای نکرده ترور بشن چون از کجا معلوم توی اینترنت جاسوسی نمی کنن برا ی شناختن مخ ها ؟ (چند دقیقه پیش کلیپ ترور احمدی روشن را دیدم)............زنده باد .........سلامت باد ............عمرش دراز باد.......ان شاء الله.........
علت دوست داشتنم هم اینه که آدمه .....باشعوره .......با محبته ............شاده وشاد می کنه ................درس زندگی میده ........به هرچی میگه خودش تا عمق وجودش عمل میکنه ......خاکی هست وصمیمی با بچه ها........مغز متفکره.....خدا حفظش کنه...
میگن : آدم ها را آدم ببین........بفهم داری چیکار می کنی(معنی کارت چیه )... ...به فهمت پشت نکن ......
فقط الان یه کمی ازشون دلخورم واز عصبانیت شماره تلفنشو از موبایلم پاک کردم (اما حفظم )چون سرش خیلی شلوغه و وقت نداره اس ام اس و تلفن جواب بده (شمارشو به بچه ها میده وتا جایی که ممکن باشه جواب میده).....طفلی به قول خودشون تلفنش قطع نمیشه .......خدایا هرکجاهست به سلامت دارش.....آمین