سن؟
اینکه بگین چون پسر به فلان سن رسیده که اصلا مهم نیست! اون یه عدد تو شناسنامه ست .... مهم بلوغ فکری طرفه و اینکه بتونه یه زندگی رو اداره کنه و استقلال و مدیریت درست داشته باشه
برای دختر هم همین طور
از طرفی برای پسر داشتن شغل و درآمد درست و حسابی خیلی مهمه ... حالا یکی با مدرک دیپلم میره و کار گیر میاره و اونقدری که خودش و طرف مقابل رو راضی کنه پول در میاره ... یکی با فوق لیسانس و دکتری هم ممکنه کار ایده آل زندگی اش رو هنوز به دست نیاورده باشه که به نظر من بهتره اول تکلیف کار و درآمد مشخص بشه، بعدا وارد یه زندگی مشترک شد.
خود من احتمالا حوالی ۳۰ سالگی تصمیم بگیرم که وارد زندگی مشترک بشم چون معتقدم تا اون موقع هم به اندازه کافی تجربه اجتماعی به دست آوردم و زندگی تو اجتماع رو به درستی (در حد اون سن و سال) یاد گرفتم و هم اینکه شغل و درآمد مکفی ای دارم که بتونم با خیال راحت یه زندگی رو شروع کنم و نگران خیلی از چیزا نباشم ...
در مورد اختلاف سنی هم، بهتره پسر بزرگتر از دختر باشه ... این رو به این خاطر میگم که معمولا دختر ها زودتر به بلوغ فکری میرسن ... ولی این مال ازدواج بچه های ۱۹-۲۰ ساله ست ... یه جوون ۲۸-۳۰ ساله، چه پسر یا چه دختر، به اون بلوغ فکری لازم رسیده ... پس تو این رنج سن، اینکه کی از کی بزرگتره، خیلی مهم نیست ولی بهتره اختلاف سنی خیلی هم زیاد نباشه... چون در غیر اینصورت آدم حس میکنه با بچه طرفه! (البته مزاح بود
)