سلام دوستان بیایید اینجا درمورد تخصص ها و شاخه های مختلف کامپیوتر بحث کنیم.فکر میکنم این بحث برای خیلی ها مفید باشه
خصوصا کسانی که در زمینه خاصی دارند بصورت حرفه ای کار می کنند و موفق هستند لطفا نظر بدهند
مثلا:
پردرآمد ترین تخصص چیه؟
کدام تخصص هنوز اشباع نشده و در بازارکار بیشتر مورد نیاز هست؟
...
سوالات شخصی خودم: صادقانه بگم متاسفانه من بعد از ۴سال هیچ حرفه ای رو به طور تخصصی بلد نیستم فقط از هرچیزی یه ذره یاد گرفتم
(دانشگاه ما اینطور بود که کار عملی چیزی یاد نمیدادند دانشگاه شما رو نمیدونم و هردانشجویی موفق بود خارج از دانشگاه کلاس رفته بود(اینم شد مثل کلاس تقویتیه مدرسه ها
))
خلاصه که الآن گرچه دیر می خوام یه شاخه رو انتخاب کنم و به طور تخصصی دنبال کنم.هرکدوم از این تخصص ها انقدر گسترده هست که نمیشه همشو تست کرد و بعد دید کدوم بهتره.
اول بگم که از برنامه نویسی و کد نویسی بیزارم (اینم از برکات دانشگاهه
)
به ۲تا گرایش علاقه دارم ولی نمی دونم کدام یکی بازار کار بهتری داره؟درآمد بیشتری داره؟
یکی گرایش شبکه
یکی هم نرم افزارهای گرافیکی( خصوصا نقاشی دیجیتال خیلی دوست دارم (نقاشی کشیدنم بدک نیس) اما نمی دونم کاربردش کجاست و بازارکارش چطوره )
دوستانی که کار شبکه کردند یا کارهای گرافیکی انجام میدند ممنون میشم راهنمایی کنند از این سردرگمی بیرون بیام. شاید هم پیشنهاد های بهتری در زمینه های دیگه داشته باشید که تا حالا بهشون فکر نکردم!
(راستی اگه خدا بخواد شاید شاید ارشد یکی از گرایش های آی تی قبول بشم (ترجیها شبکه
) از این جهت هم شاید گذروندن دوره های شبکه مفیدتر باشه شایدم بگید ربطی نداره!)