(۱۸ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۳۱ ب.ظ)k_111 نوشته شده توسط: شما شرکتی رو که تو تهران چندصد نیرو داره و پروژههای میلیاردی از کارخونه ها و شرکتهای بزرگ میگیره رو داری با یه مغازه (تازه اگر پول اون مغازه رو نداشته باشن میرن زیر زمین یا طبقه دوم یه جایی رو که ارزونتره رو گیر میارن)که اسمش رو شرکت گذاشته و داره پروژههای دانشجویی انجام میده، دیگه آخرش اینه که یه وب سایت رو پیاده سازی کنه مقایسه میکنی؟
دوست عزیز من نگفتم این دو تا برابرن . شما پست های قبلی رو بخونین تا در جریان باشین !
دوستان گفته بودن تنها جای مناسب واسه کار کردن تهرانه من گفتم نه .
(۱۸ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۳۱ ب.ظ)k_111 نوشته شده توسط: من اینجا بدون هیچ تجربه کاری به صورت پاره وقت کار با ساعتی ۸۰۰۰ تومان پیدا کردم(تازه هرچی بیشتر وایستم و تجربه بیشتری پیدا کنم حقوقم رو بیشتر میکنن)
شما خدا رو شکر طبق اصلاعات خودتون دانشجوی ارشد هستین در یک دانشگاه خوب و با یک رتبه ی خوب . از این رتبه و این دانشگاه مشخصه که شما در سطح خوبی از دانش هستین . مجموعه ی این ها می تونه پتانسیل خوبی باشه برای داشتن یه شغل خوب. شما اگه تجربه نداشتین امتیازات دیگه ای داشتین .
(۱۸ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۳۱ ب.ظ)k_111 نوشته شده توسط: شما تو کدوم شهرستان(حالا از شهرهای بزرگ مثل اصفهان و ... که شرکتهای بزرگ دارن خبری ندارم ) می تونی بری کاری رو با این حقوق پیدا کنی؟
ممکنه سخت پیدا شه اما پیدا میشه تازه اگر هم پیدا نشد خودمون می سازیمش.
طرز فکرا متفاوته. من به تفکر شما و دوستان همفکر شما احترام میزارم اما به هیچ وجه این نگاه رو قبول ندارم. ما در برابر اثراتی که گفته هامون روی دیگران میزارن مسئولیم. فکر می کنین اگر همه ی جوونا مثل شما فکر کنن چه اتفاقی میوفته؟
همه بیان تهران . بازار کار اشباع شده به مرز رکود میرسه و همه ی انگیزه و رقابت از بین می ره .
(۱۸ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: در شهر بانه چندتا جوون دارن به مردم بهترین خدمات رو ارائه میدن؟!
مطمئنید؟
بله مطمئنم. بانه کار و کافه وب یکی از پروژه های همین جوناس. شاید برای ما که داریم توی شهرای بزرگ زندگی می کنیم همچین کارایی بی اهمیت جلوه کنه. شاید هم دوستان بگن حالا مگه چه کار مهمی کردن !
مهم اون قدم اوله که این عزیزان جرئت داشتن شروع کنن. مهم اینکه توی شهرشون اولین هستن و مهم تر اینکه سعی نکردن به بهانه ی اینکه اینجا کار نیست به سمت شهر های بزرگ بیان . اشجاعت شروع کردن رو داشتن و من براشون آرزوی موفقیت های بیشتری رو دارم.