(۰۶ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۳۷ ب.ظ)۰X00412E49H نوشته شده توسط: (06 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۳۷ ب.ظ)نارین نوشته شده توسط: والا منم خسته شدم دیگه ، خیلی به سرم میزنه که کلا بیخیال ارشد بشم اما خب بعدش چیکار کنیم؟باز دوباره میگم نه درس بخونیم بهتر از بیکاریه اما فعلا شروع نمیکنم چون هم کار خونه تکونی داریم همم یه مسافرت در پیشه و یه مسئله دیگه ای هم هست ... به هر حال باید زودتر شروع کنیم آهسته و پیوسته حتی شده با روزی ۱ یا دو ساعت ... میدونم کنکور ارشد همه زندگیمون نیست ولی شرایطی ممکنه پیش بیاد که نتونیم ازش بگذریم ، به هر حال واسه همه دوستان هم سن و سال خودم آرزو میکنم به هر چیزی که توی زندگی میخوان برسند چه کنکور چه هر چیز دیگه ای .... موفق باشید
به نظرم با این اندیشه و انگیزه ای که شما داری برای درس خوندن از امروز شروع کنی روزی ۱۰ ساعتم بخونی به نتیجه نمیرسید، اول باید هدف مشخص بشه، هدفه که به آدم انگیزه میده، خیلی ها بودن یه ماه بعد از ورود به ارشد کلا به خودشون گفتن : " من واسه چی اومدم اینجا؟" به نظرم کسایی که میخوان ارشد جای خوب قبول شن اول باید انگیزه و هدفشون رو مشخص کنن و بعد از اون از همین الان تا فرصتی گیرآوردن درس بخونن.
پس کی میخواییم عبرت بگیریم؟ اینهمه از عمرمون به بطالت رفت چه نتیجه ای گرفتیم، چرا با هدف کار نمی کنیم؟ چرا فقط میگیم هر چه آمد خوش آمد؟ من از همین الان میخوام بخونم و میخونم. روزی شده ۱۵ ساعت میخونم. شب یکونیم خوابیدم صبح هم ۵/۵ بیدار شدم، کاری راحتر از درس خوندنم داریم مگه؟ وقتی هم که میخونم لذت میبرم چون دارم به هدفم نزدیک تر میشم. اونایی که عاشق شدن میدونن چی می گم، اگه به شما بگن شما قراره یه سال دیگه به معشوقتون برسید و شرط رسیدنش هم اینه که فقط درس بخونید خیلی زیاد، طرف همه چیزو فراموش میکنه، حتی غذا خوردن و بیرون رفتن و سایر سرگمی ها، حتی خودشم فراموش میکنه دیگه براش عید و جمعه و شب روز معنی نداره تنها چیزی که براش مهمه تلاش برای رسیدن به معشوقه ولاغیر...
خلاصه خواهشا دوستایی که انگیزه ندارن و تیریپ افسردگی گرفتن، پست ندنو انگیزه ی بقیه رو هم کم نکنن...
یاعلی
منم دقیقاً موافقم در کل دو دسته میشیم دوستایی که به نظرشون خوندن برای ارشد وقت تلف کردن هستش حالا به هر دلیلی(البته اعتراف میکنم من هم یه زمانی دانشگاه رو کلاً وقت تلف کردن میدونستم و بعد چند سال دوباره احساس کردم نیاز دارم )
و دسته دوم که الان منم توشون هستم بچه هایی که با دلایل خودشون فکر میکنن برای ارشد خوندن و سرمایه گذاری چند وقت از زندگیشون برای کنکور دادن درسته! هر کسی هم دلیل خاص خودش رو داره
امیدوارم هر دو گروه موفق باشن چون هر کدوم با توجه به شرایط خاص خودشون تصمیم گرفتن، ولی منم خواهش دارم این تاپیک بزاریم برای دسته دومی که تصمیم گرفتن شروع کنن! چون یه جورایی این فروم میتونه به انگیزه دادن به همدیگه کمک بکنه نه اینکه اگه یه روزی سرد شدیم و فروم باز کردیم کلاً دیگه نابود بشیم
قصد جسارتم ندارم ها اما به نظرم بهتره اگر دوستان به هر دلیلی فکر میکنند که این کار فایده نداره یه تاپیک مجزا بزنن و در موردش بحث بکنن البته من هم باز میگم هر کسی با توجه به شرایط خودش بهترین انتخاب رو میکنه ولی این تاپیک بزاریم برای کسایی که تصمیم گرفتن شروع کنن و یه جایی بشه که انرژی مثبت توش باشه فقط اصلاً بیاین عصر به عصر RedBull نذری بدیم اینجا