(۱۳ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۰ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: (12 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۶ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط: (12 مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۱۱ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: (12 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۵۳ ب.ظ)golsa20 نوشته شده توسط: سلام دوستان
من تازه این سایت پیدا کردم ،خیلی هم خوشحالم .
تو سایت دیدم یه سری از بچه ها از اسفند شروع کردند ،من می خوام از الان شروع کنم به نظرتون خیلی دیر شده ؟؟؟؟؟اگه از الان بخونم خوبه یا دیر؟؟؟؟ به نظرتون روزی چند ساعت باید خوند واسه سراسری؟؟؟؟
کمکم کنید .
نه دقیقا به موقعه هست
چندی ساعتتون بستگی به توان حوصله و سطحتون داره لزوما ساعت پر کردن باعث رتبه اوردن نیست
جدی به موقعه؟ :-s
من تازه رفتم عضو کتابخونه شدم که از فردا برم کتابخونه. چون تو خونه حتی یک کلمه هم نمیتونم بخونم (خونهمون خیلی شلوغه)
ولی همهش حس میکنم خیلی دیره و خیلی استرس دارم. تازه کتابخونه هم فقط روزهای زوج هست
نه خیلی به موقع هست اصلا وقتشه چون اگه از قبل تابستون و تیر شروع میکردین مطمئنا یکی دوماه مونده به کنکور زده میشدین و ساعت مطالعه و گیرایتون حتی ناخواسته پایین میومد اگه دیر ترم شروع کنید ساعت مطالعتون و استرستون زیاد میشه
اگه تو کتابخونه نتونستی بخونی حتما برگرد خونه خیلی ها تو محیط کتاب خونه نمیتونن بفهمن هی هم استقامت میکنن یه زمانی به خودشون میان که کلی انرژی و وقتشون تلف شده ولی برای بعضی ها هم کتاب خونه خوبه
راستی کدوم کتابخونه هستین که فقط روزای زوجه ؟
مرسی...
امروز رفتم خوب بود.
من تو خونه نمیتونم بخونم اصلا. چون خونهمون خیلی خیلی شلوغه.
ما تو یکی از شهرکهای اصفهان زندگی میکنیم(بهارستان). کتابخونهش روزهای زوج برای دخترها و روزهای فرد برای پسرهاست.
امروز رفتم خودم تک و تنها بودم تو کتابخونه و هیچکس نبود! ۴ساعت خوندم که خوب بود. هفته ی دوم تیر هم خونده بودم کمی و بعد ول کرده بودم. الان ادامهشو خوندم.
من یه سوالی داشتم!اگر کسی اینجا ساختمان دادهی مقسمی میخونه میشه بگه راضی هست یا نه؟ آخه خیلی از مباحثو نگته و گفته به عهدهی دانشجو :| خب آخه کتاب کنکوری باید مباحثو کامل گفته باشه...
کتاب رفرنس چی هست برای ساختمان داده؟ همون CLRS؟ هرچند که وقت ندارم مرجع بخونم.