(۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۱۷ ب.ظ)negar.v نوشته شده توسط: (15 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۷ ب.ظ)omidkk نوشته شده توسط: بسته پارسه تا عید تخفیف داره بنظرتون ارزش خرید داره ؟
به نظر من،بسته هر موسسه ای رو بخرین،چند تا کتابش به در میخوره فقط....من البته بسته پارسه رو ندارم،بسته مدرسان رو دارم،چند تا از کتاباش خوبه،چند تاش افتضاحه....فکر میکنم بسته بقیه موسسه ها هم اینجوری باشه،کتاب هایی که لازم دارین تکی بگیرین بهتره..البته این فقط نظر منه،چون خودم یک بار بسته گرفتم و پشیمون شدم....
Sent from my ME172V using Tapatalk
منم موافقم . من هم بسته مدرسان رو کامل خریدم اما فقط بعضی هاش خوبه البته من همه رو که نخوندم هنوز! با یه نگاه فهمیدم
اما به نظرم از تجربیات دوستان استفاده کنید توی مصاحبه ها گفتن چه کتابی از چه موسسه ای بهتره تک تک بخرین بهتره
(۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۳۹ ب.ظ)alireza tnt نوشته شده توسط: منم تازه عضو شدم سال اولیه که میخوام کنکور بدم اگه قبول نشدم هم احتمالا دیگه درس نخونم و برم دنبال یه تخصص ولی میخوام خوب بخونم ایشالا که قبول بشم
ضریب درس ها هنوز همونه یا فرق کرده کسی خبر داره چطور شدن؟؟
چون ریاضی مهندسی و مدار الکتریکی رو اصلا نمیخوام بخونم با اینکه اینا رو خصوصی درس میدادم و یه جورایی تقریبا بلدمشون ولی چون وقت گیرن میخوام وقتش رو بزارم برای درسای دیگه
ضرایب که تغییری نمی کنه .همه ی گرایش ها رو نوشتم براتون : (دانشگاه دولتی )
۱) زبان تخصصی و عمومی ضریب ۱
۲) مشترک (سیستم عامل- مدار منطقی-ساختمان داده-نظریه - معماری ) ضریب ۴
۳) ریاضیات ( مهندسی-آمار-محاسبات- گسسته) ضریب ۲
۴) اختصاصی نرم افزار : (کامپایلر- برنامه سازی- پایگاه داده - الگوریتم) ضریب ۲
۵) اختصاصی هوش : (هوش مصنوعی- طراحی الگوریتم- مدار الکتریکی) ضریب ۲
۶) اختصاصی معماری : (مدار الکتریکی-انتقال داده- الکترونیک دیجیتال - VLSI) ضریب ۲