(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: (27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: آره واقعا، اصلا کاملا واضح هست که اساتید سنجش از بزرگترین اساتید هستند،مگه نمیبینید هر سال تو هیچ سوالی، هیچ غلطی نبوده و همه درست بودند!
خدایی تا حالا تست زدید؟ خواهشا قبل از صحبت یه کوچولو تحقیق کنید! فقط یه کوچولو
احمقانه ترین اشتباهات تو کنکور بوده. اینقدر احمقانه که هر مبتدی میتونه اونرو بفهمه، البته شایدم شما راست میگی اساتید سنجش سواد کافی دارند فقط واسه اینکه استرس کنکوری ها کم بشه یه ۷ ، ۸ تا تست اشتباه بین تستها جاساز میکنن که روحیه داوطلب ها خراب نشه
(صرفا جهت اطلاع: تو همین سایت دوستان گرامی لطف کردند بعضی از اشتبهاهات کنکور ۹۲ آیتی رو گذاشتند. میتونید مراجعه کنید و به همه چیز پی ببرید، فکر کنم ۱۰ تا بوده)
بله از بزرگترین استاد ها هستن مثلا دکتر قدسی (ساحتمان طراحی)دکتر کارگهی ( قبلا سیستم طرح میکرد و نظریه) دکتر ملکیان(شبکه طرح میکردن قبل) و................ شما تو علمشون شک داری؟ امسال من تو تستهای که زدم جز یه تست پایگاه اشتباهی ندیدم تو it و برای من تنها حرف رفرنس مهمه و اگه اشتباهی باهش از اون کشف میشه نه اینکه هرکسی نتونه تستشو بزنه بگه اشتباهه بخاطز همین دوست ندارم تو همچین page ای برم چون مطمئنم فقط یه تست حذف میشه نهایتا
و اینکه راجب علم اساتیدی که طرح میکنن سوالات رو بگم سوال علاو بر او اساتید از دست یه استاد دیکه هم میکذره که ایشون selector اسمشونه پس اگه بازم خطای باشه ایشون متوجه میشن نمیگم خطای تا به حال نبوده اگه بود اهداف چیزه دیگه بوده نه نقص غلم طراح
این دید سیاه که هرکی نمیتونه تست رو بزنه میگه اشتباهه از این کتابهای کنکوری که تو خیابان انقلاب ریخته ناشی میشه
من خودم اومدم از یکیشوم تست بزنم (فقط برا تست) یکی درمیون این تست اشتباه است طراح باید ابتدا میکفت سلام علیکم بچه ها صبحتون بخیر و شادی درحالی که من همون گزینه سنجش رو پیدا کردم
من کلا ۳تا کتاب رفرنس خوندم هر ۳تاش رو عالی زدم و اشکالی ندیدم clrs وپرسمن , سیلبرشاتس
البته clrs احساس میکنم به نسبت بد نزدم
حرف بدون سند را اصطلاحا کرسی شعر میگویند.
همین دکتر کارگهی که میگید کافی لای کتاب سیستم عامل پارسه رو باز کنید تا ببینید دکتر حقیقت با ایشون چطور صحبت کرده و چجوری ایشون رو به تمسخر گرفته تا جایی که ایشون فرق بین کیلوبایت و مگابایت رو هم نمیدونه.
همین ساختمان دکتر قدسی لای پوران رو باز کنید تا ببینید چه اشتباهاتی از ایشون توسط یوسفی گرفته شده.
در مورد بقیه صحبت نمیکنم چون همین دو مثال کافیه
این تا اینجا
دوم در مورد selector، این آقا یا خانم کسی هست که فقط سوالاتو انتخاب میکنه و توانایی تصحیح نداره
سوم در مورد کتابهایی که خوندید، من اینا رو دوره دانشجویی خوندم و این پایه ای هستند، برا کنکور وقت خوندن مرجع رو نداشتم.فقط تمرینهای پایان فصل CLRS رو خوندم (البته + کتب موسسه دیگر که نباید اینجا چیزی بگم).
چهارم در مورد کنکور امسال:
فقط یک سوال سوالات ساختمان رو بررسی میکنم تا ابهام (و البته نه اشکال) رو ببینید:
سوال ۴۲ منظور قسمت سوم منظور سوال از حذف عنصر کمینه، فقط حذف عنصر کمینه هست یـــــا یافتن عنصر کمینه و حذف آن(مطمئنا قبول دارید که با هم فرق میکنند)
پنجم من اونقدری جواب دادم که تهران(نه شریف) قبول بشم(البته خدا روشکر). کارنامم رو حتما روی مانشت میذارم.
ششم مشکل من این است که سوالا نباید ابهام داشته باشه یا نادرست باشه. کی گفته سوالی که من نتونم حل کنم غلطه. لطفا لقمه جویده شده رو تو دهن بقیه نذارید
و در آخر، من با سند حرف زدم. مثال زدم. شما هم بیخودی روی کسی تعصب نداشته باشید. بهتره بدونید که کمال و تمام تنها فقط خداست