(۲۴ خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۴۶ ب.ظ)hamidkhl نوشته شده توسط: (24 خرداد ۱۳۸۹ ۰۴:۱۴ ق.ظ)رضا_ایرانی نوشته شده توسط: سوالهای کنکور دولتی رو اینجوری میشه تقسیم بندی کرد:
-معمولا ۷ - ۸ سوال از لغات عمومی میاد (مثل جاهای خالی و cloze test و readingها با موضوعهای عمومی و ...) که با انجام گامهای اول و دوم هیچ مشکلی در این ۷،۸ سوال ندارید و در کمتر از ۵ دقیقه همشو جواب میدید!د مورد ۳، چهار سوال اول این ۷، ۸ سوال که گفتم لغات ۵۰۴ و بعد تافل ضریب اصابت خیلی خوبی داره!
-معمولا ۳، ۴ سوال گرامر میاد که به نظر من سخته! جواب این سوالات بستگی به مطالعه ای که در گام ۳ داشتید داره. اما باید بگم بعضی سوالها حول نکتهها و استثنهای زبان انگلیسی میچرخه که استثناها در انگلیسی هم کم نیستن! در شرایط عادی رو دوتا از این چهار سوال حساب کنید!!
با تشکر از توضیحات کاملتون
طی دو سال گذشته سوالات عمومی (لغت و گرمر) به صورت هماهنگ طراحی میشه، مثلا اگه صبح جمعه کامپیوتر و حقوق کنکور داشته باشن ۱۵ سوال اول یکسانه که شامل ۱۰تا لغت و ۵تا گرامر هستش، با توجه به اینگه من لغات ۵۰۴و Essential words for tofel و ۴۰۰words را تقریبا قورت داده بودم! این کتابها فقط پاسخ گوی ۷۰% از سوالات لغت بودن چنتا از ۱۱۰۰ بود و چنتا را هم تو کتابهای headway دیده بودم، ولی گرامر با Grammar in use حل میشه.
برای READING کتاب زبان تخصصی پارسه(مظفری) هم هست
Grammar in use چند جلده منظورت کدوم جلدشه؟آبی؟
(۱۰ تیر ۱۳۸۹ ۰۲:۵۲ ق.ظ)hamidkhl نوشته شده توسط: (10 تیر ۱۳۸۹ ۰۱:۳۴ ق.ظ)رضا_ایرانی نوشته شده توسط: جهت اطلاع دوستان عرض کنم من منابع پیشنهادی چندتا از موسسات برگزار کنندهی کنکورهای آزمایشی رو که نگاه کردم english grammar in use intermediate پیشنهاد شده بود (همون یکی که ۱۴۵ درس داره). البته من خودم که فهرست intermediate رو با Advance تطبیق دادم تقریبا تفاوتی با هم نداشتن! حالا محتواشو نمی دونم. دوستان کسی از تفاوت محتوایی خبر داره؟
grammar in use تقریباً کل گرامرو پوشش میده، سطوح مختلف این کتاب از نظر عنوان دروس باهم یکی هستن ولی محتوای فرق داره، در سطوح پایینتر موارد ابتدایی اون بحثو گفته و مثالها نسبتاً ساده هستن ولی در سطوح بالاتر استثناها مطرح میشه و مثالهای سخت تری داره، در کل هر سطح از کتابو که بخونید یه لایه به دانش گرامرتون اضافه میشه و گرامرتون محکمتر میشه
یعنی میتونیم همه درسا رو کنار بذاریم و گرامرو محکم کنیم که ۵ سوال رو با اقتدار کامل بزنیم