دوستان مانشتی سلام
اگر میشه یه تاریخی رو مشخص کنید و بعد از اون تاریخ دیگه کسی دانشگاه کس دیگه ای رو مسخره نکنه یا بصورت مودبانه میشه گفت درباره دانشگاه های دیگه به بدی یاد نکنه؟
مطمنن هر کسی یه تعریفی از خوب و بد داره و همچنین هر کسی برای اولویت بندی دانشگاه هاش دلایل خاص خودشو داره و دیگران در شرایط او نیستند.
تو همین سایت میخونم که یه کی به دانشگاه علوم تحقیقات میگه علوم تفریحات که واقعآ کار زشتیه چرا باید یه دانشگاه دیگه رو مسخره کنیم؟ واقعآ چرا؟ یکی جواب بده؟
تو همین سایت دیدم که یکی با تراز بالا انتخاب اول زده بود شبکه کرمانشاه در صورتی که میتونست قزوین قبول بشه خودم به این موضوع انتخابش تعجب کردم ولی بعدش خوشحال شدم چون که خودش صلاح خودش رو بهتر از من میدونه شاید برای اون شخص نزدیکی دانشگاه مهم بوده و یا شاید دلایل دیگر و اونوقت یکی از کاربرا داره میگه که چرا این شخص نزده قزوین ویا ع.ت تهران خب دوستان اون شخص دلایل خاص خودشو داره و ما باید به انتخاب دیگران احترام بذاریم. اصلا خیلی خوبه که یکی با تراز بالا زده کرمانشاه همه که نباید با تراز بالا حتما فلان دانشگاه درس بخونن.
تو همین سایت خوندم که یکی میگه خوشحالم که با آدمهای با سواد همکلاسم (فکر کنم منظورش ع.ت تهران بود) آیا واقعا افراد دیگه بی سوادن یا فقط با یه کنکور سواد انسانها ملاک هستش یکی که تو یه دانشگاه دیگه درس میخونه مثلا یه دانشگاه با تراز پایین بی سواده؟ من فکر نمیکنم همچین چیزی باشه که دیگران در دانشگاه های دیگه بی سواد باشن.
شرایط و محیط خیلی مهمه ولی مهمتر خود انسانها هستند حالا تو هر دانشگاهی که باشند.
یکی میگه من کدوم دانشگاه برم؟ دوست عزیز درسته سوال خوبیه ولی یک روز وقت بزار و خودت برو دانشگاه رو از نزدیک ببین و بعد تصمیم بگیر هر چند باید به نظر دیگران هم گوش کرد ولی مطمن باشید که هر کس از یه دیدگاه داره میبینه مثلا سطح علمی استاد وقتی نتونی با استادی که سطحش بالاست حتی سلام علیک بکنی با حتی نتونی تو کلاسش راحت حرف بزنی و سوال بپرسی خوندن با اون استاد به چه دردی میخوره دوست عزیز؟ من قبول دارم که باید از تجربه دیگران استفاده کرد اما حرف من اینه که نباید به حرف دیگران اعتماد کرد و بدون تحقیق رفت.
من خودم دانشجوی ارشد شبکه باراجین هستم دانشگاه خوبیه ولی شما دوستان گرامی هر دانشگاه در هر جایی رو که انتخاب کردید رو برید و هیچوقت از انتخابتون پشیمون نشید و در وسط راهتون نگید که کاشکی یه جای دیگه رو انتخاب میکردم بلکه برای انتخابتون بجنگید.
دوستان دیگه وقتشه که هیچ دانشگاه کشورمون رو تخریب نکنیم و این که هر کس هر دانشگاهی که میخواد ادامه تحصیل بده براش آرزوی موفقیت کنیم.
(۲۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۵ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: دوست من ورودی بهمن شبکه قزوین (علوم تحقیقات ) هست. ازش پرسیدم میگه استاداش با خود واحد تقریبا یکیه و این خیلی خوبه. البته الان ایشون انتقالی گرفته به خود واحد قزوین. چیزی که میگه اینه سخت گیری توش زیاده چه تو واحد چه تحقیقات. همه چی بخودتون بستگی داره. هم تجارتش اساتید خوبی داره هم شبکه ش. اما خب شبکه یه سطح بالاتر از تجارته. و چون از امسال دکتری شبکه رو هم زده میتونه آینده خیلی خوبی توی این رشته برای ما داشته باشه.
در کل قزوین یه رزومه ی تدریسی بهتری نسبت به تهران داره. اما تهرانم طرفدارای خودشو داره
میشه بگید تراز و رتبه دوستتون چند بوده؟
پردیس ع.ت قزوین قبول شدن؟ از الان؟ یعنی مهرماه کلاسهاش تشکیل نمیشه و از بهمن ماه کلاسهای پردیس ع.ت قزوین برگزار میشه؟
میتونید یه توضیحی بدید؟