(۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ ق.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: (10 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ق.ظ)sahar-it88 نوشته شده توسط: راستی شماها اگه قبول بشین از خانواده هاتون چه قولی گرفتین؟من اگه تهران قبول بشم یه میلیون اگه شبانه تهران ۵۰۰تومن اگه شهرستان ۳۰۰تومن.البته باید تفاهم نامه بنویسم
ولی خوشم میاد بچه قانعی هستم !!!!!!
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
خوشبحال شما واقعا من بابام میگه درس میخونی چی بشه به چه دردت قبولم بشم میگه و ل کن نمیخواد بخونی اینا یچی نگیرن از ما چیزی نخواستیم ازشون والا دعا کنید امسال روزانه قبول شم دوسندارم برا شهریه کسی کمکم کنه غرور م خرد میشه بعد سه سال کشش ندارم لعنت به من اگه همون پارسال دقتما سر مشترک درست میکردم تموم بود بازم توکل بخدا خوشبحالتون چه برنامه ای ریختین برا بعد کنکور
برنامه من برای بعد کنکور اینکه که مهمون داری +خونه تکونی هر صب مامانم میگه کی امتحانت تمومه یکم کمک حال من شینه اینکه الان غذا درس کرن و ظرف شستن با من نیس خدا میدونه چه خوابایی برام دیده
سلام ندا. من اگه بخوام بگم که وضعم تو خونه چطوره حالا نه هیچ کی ولی خودم باید بشینم واسه خودم گریه کنم.
به نظرم از لیسانس به بعد هیچ فرقی با اون قدیما نکردیم که می گفتن دختر درس بخونه چی کار کنه؟ احتمالا پسر هم درس
بخونه چی کار کنه بره کار کنه! (البته منم شامل قانون برو کار کن هر کاری!! فقط کار کن هستم حالا گویا پسرم خودم هنوز خبر ندارم.
من بابام روز اول که شروع کردم خوندن. پارسال اصن نخوندم فقط حضور به هم رسانیدم سر جلسه. البته یه ماه خوندم ولی یه ماه به کجا؟
امسال از وقتی اومدم شروع کردم به خوندن نه با درس می خونی که چی؟ با یه دعوای حسابی رو به رو شدم که خودتو مسخره کردی؟
تا آخر عمرت می خوای درس بخونی؟ ......
خیلی چیزهای دیگه هم هست که اونا فاجعه ان و اصن نمی گمشون گذاشتمشون واسه بعد، واسه وقتی که برم پشت سرمو هم نگاه نکنم. ولی یه چیزی هست من ناراحت نیستم. روزای خوب میان.
اوضاع همه همینه. راستش یکی از دلایلی که اومدم شدم خواننده ی خاموش اینجا این بود که دیدم این حرفا و طعنه ها فقط واسه من نیست همه همین شرایطو دارن. من تنها نیستم.
تو تلاشتو کردی نتیجه شو و آرامشتو واسه سر جلسه از خدا بخواه. من مطمئنم خدا هیچ وقت آدمو بی جواب نمی ذاره.
این احساساتم طبیعیه اگه نبود باید تعجب می کردی. آدم وقتی می ترسه با همه ی وجودش به همه ی چیزهایی که می شه چنگ می زنه. پس این حسای بده الانت یه جورایی شاید خوبن. فقط فکر کن که کم نخوندی و چند روز دیگه هم از همه ی چیزایی که خوندی اسنفاده می کنی
تازه من چی بگم که امسال از تابستون خوندم ولی چنان گندی زدم تاریخی کل تابستونو نشسته بودم راحت و خوشحال گریمالدی
می خوندم بدبختی نمی رفتم دو تا تستم بزنم بعد رفتم سر جلسه پارسه گسسته منفی زدم تازه امتحان پارسه که آسونه. خیلی راحت گسسته رو حذف کردم! البته نه اون فدر راحت تا آبان داشتم حرص تابستون بر باد رفنه مو می خوردم.
فک کنم تا سال های بعد زندگیم هم حرص این گسسته خوندنو بخورم
چقدر اینجای این امضا رو دوست دارم :
"گفتم کنار مردم نامرد زندگی؟؟
گفتی صبور باش
که این نیز بگذرد..."