(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۵ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: (08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۰ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: ۱ آنهایی که منتظر شکست تو هستند تا “به تو” بخندند
این دسته از افراد خیلی اطرافم زیادن :| :|
افراد اطرافت رو عوض کن حتی اگه اقوامت هستن
(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۹ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: این مدرسان عجب آزمون جامعی گرفته. هر چی تحلیل میکنیم بازم تموم نمیشه.
ظهر تا حالا دارم بهش ور میرم تازه مشترک و هوش تموم شده و اومدم سراغ ریاضی هاش.
دو نکته :
نمیدونم چرا این طراح سوال الگوریتم مدرسان ، انقدر به شار بیشینه و پتانسیل و اینجور چیزا علاقه داره. هر آزمونی دیدیم یه دونه از این مدل داده
هنوز موفق به حل یه دونه از مدارهای الکتریکی آزمون جامع مدرسان نشدم برعکس پارسه که هر آزمون حداقل دو تا درست میزنم.
ازمون اول ازمدار شروع کردم از ان آزمون به بعد برای اینکه سوالای مدار رو نبیبنم از هوش شروع می کردم
این آزمون سعی کرده بود از مبحث هایی سوال بده که کمتر کسی می خونش
(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: اصلا فکرش رو هم نمیکردم ۱ سال بخونم بعدش این هفته آخر یه سری مشکلات بسیار حاد همین امروز صبح واسم پیش بیاد، از صبح تا الان نخوندم هیچ! فردا و پس فردا هم معلوم نیست حال و وضعم درست بشه یا نه! ولی من همیشه به خودم میگم فوقش میمیرم! از این بدتر هم مگه میشه؟ خب حالا که نمردیم پس بریم جلو ببینیم چی میشه!
خوش باشید.
چی شده ؟
من هم ۳ روزه حالت جنون بهم دست داده اطرافم رو نمی تونم درک کنم
(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۴ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: یه سوالای واسه من همین الان پیش اومده چرا بچه ها مشترک رو بیشتر میزنن با اینکه سختره ولی تخصصی رو کمتر؟
مشترک آسون تره اتفاقا ساختمان داده از طراحی آسونتره منطقی هم همه سوالاش رو جواب میدن مدار هم همه حذف هستن