(۲۰ دى ۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: سلام.
دوستان تستهای سالهای آخر رو نگذارید برای اون آخرا! از الان شروع کنید به زدن و یاد گرفتن.
روی سه چهار سال اخیر خیلی خیلی تمرکز کنید.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta
یک روشی هست به اسم دو روز دو روز..بعد تو اون هر روزصبح تست یک سال کنکور رو میزنی. بعد بعد از ظهرش تحلیل میکنی و فرداش به رفع اشکالاتت میپردازی. دوباره پس فرداش تست یک سال دیگه رو میزنی و همین کار رو تکرار میکنی.
مثلا اگر ایتی هستی شنبه صبح تست ۹۰ روبزن بعد بعد از ظهرش تحلیل کن و رفع اشکال فرداش تستهای ۹۱ کامپیوتر(دروسی که مشترک هست) رو یک مرورکن دوشنبه دوباره تستهای ۹۱ رو بزن... این کار رو برای یه هفته میتونی انجام بدید. بهترین زمان برای این کار به نظر من هفته اول بهمن ماه هست. چون بعدش اقلا ده روز وقت داری اشکالاتی که تو تستهای این سه سال پیدا کردی رفع کنی. اگر یک هفته قبل تر هم زدی خوبه ولی زودتر دیگه نزنید
چون به امادگی کامل نرسیدید و زودتر بزنید شاید نتونید خیلی هاشو جواب بدید و نا امید بشید.
(۲۱ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۳۲ ب.ظ)*afsoon* نوشته شده توسط: سلام
دوستان کسی لینکی از پاسخ نامه تشریحی آی تی سال ۹۲ داره ؟
تو انجمن گشتم کامپیوتر بود
شاد و پرانرژی باشید
از اینجا میتونید سوالات و پاسخنامه رودانلود کنید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
البته به نظرم یه جاهاییش با کلید سازمان سنجش تطابق نداره. ولی کلا پاسخنامه نسبتا خوبیه. کاچی بهتر از هیچی
(۲۱ دى ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ب.ظ)hamedit89 نوشته شده توسط: تستای لایه tcp پارسه رو می تونید حل کنید؟!؟
من فقط کنکوریاشو می تونم چون آسونه!!!
فردا هم باز امتحان دارم برم بخونم!!!
کلا پارسه یه کم سوالات شبکه اش زیادی سخته... مثل مدرسان که سوالات نرم افزارش زیادی سخته.. خوبیش اینه که سوالات پارسه رو که میبینی خیالیت راحته از این سخت تر تو شبکه سوال نمیدن. البته تو همونها هم سوال اسون پیدا میشه ها