نقل قول: شما گفتید مفهومی خوندن، اما نگفتید چه اندازه
من نمی فهمم یعنی چی چه اندازه ؟ مگه به اندازه خوندن هست واینکه عمق هر درسی مشخصه واصلا مشخصه که از چه عمقی سوال میاد ؟ برداشت آدمها در فهم یک موضوع متفاوت هست وبیشتر نظر اینجانب بر روی نکاتی هست که در مرجع هست اما در کتب کنکوری نیست .
نقل قول: من معتقدم تفاوتها در کیفیت خوندن هاست، خود همین که یک عده با کتاب کنکوری رتبه خوبی میارن و یک عده با کتاب مرجع هم رتبه خوبی نمیارن این ادعا رو تصدیق میکنه .
این نکته نکته خوبی بود که بهش اشاره شد نحوه خوندن هم خیلی مهمه اما اینجا بحث سر اینه که کامل مراجع رو بزاریم کنار وبریم سراغ کنکوریها .فقط یک چیزی رو هم مشخص کنم که برای همه دروس هم لازم نیست بعضی دروس اصلا نیاز به مرجع نداره وبا همون کتب کنکوری کافی هست که پیشتر در مورد این دروس در جاهای مختلف بحث شده به اندازه کافی اما بحث بیشتر سر دروسی مثل مثلا ساختمان یا الگوریتم یا هوش و یا نظریه لینز (با تاکید بر تمارین)هست که من معتقدم این که بعضی دوستان با تاکید فراوان بیان بگن پوران +پارسه( برای داده )این فرمول رو بپیچونن وبا تاکید بگن همین درسته وهمین قابل تاییده وبعد بری توی پروفایلش ببینی نوشته در حال تحصیل در کارشناسی .خوب به چه پشتوانه ای با این تایید زیاد این فرمول رو بستن وبعد گفتن اگه رسیدید مرجع بخونید !!!!!!این اشتباه محض هست .بارها دیده شده که صورت فلان تمرین کتاب مرجع سوال بوده من منظورم بیشتر این موارد بوده و کیفیت خوندن که حتی در همون سطح کتابهای کنکوری هم مطرح هست .دوست عزیز وقتی سوالات مثلا ساختمان داده از کتاب سی ال ار میان استاد طرف توی کارشناسی حتی اسم این کتاب روهم نیاورده ویا برای طراحی فقط نعمیی پور معرفی شده .وبارها دیده شده که از تمریناهای سی ال سوال اومده آیا چنین کسی با کسی که در طول دوره کارشناسی تمرینات سی ال و یا تمرینات کتاب دکتر قدسی تمرین کلاسی ایشون بوده قابل قیاس هست؟ و یک پایه دارن ؟
نقل قول: اکثر بچه کنکوریها در یک سطح هستند، اینکه همشون کنکوری شدن این مطلب رو تصدیق میکنه، چون در غیر اینصورت اگر دوران کارشناسی رو ذر یک دانشگاه معتبر با معدل خوب به پایان میبردن الان بدون کنکور در حال تحصیل در مقطع ارشد بودن .
آیا به نظر شما اون کسی که با معدل ۱۸ کنکوری شده با کسی که با معدل ۱۲ (صرف نظر از سطوح مختلف دانشگاهها مدلی را در نظر بگیرید که هر دو از یک سطح دانشگاه باشند )کنکوری شده یکی هستند ؟ دوستانی هستند که به خاطر چند صدم کمتر نتونستند بدون کنکور برن ارشد دوست عزیز!!!! ایا اینا با کسی که با معدل ۱۲ اومده کنکور بده یکی هست مسلما که نه !!!!اما داشتیم توی همین مانشت کسی رو که با معدل ۱۲ خودش رو کشونده بالا وتونسته الان امیر کبیر هوش بخونه روزانه .اما روی پایه اش کار کرده تا اومده بالا .
نقل قول: مشکل از منابع نیست، به عنوان مثال کتاب داده استاد یوسفی، با تمام احترامی که برا ایشون قا یلم معتقدم ایشون نمیتونن یک کتاب خودشون تالیف کنن . این کتاب یک خلاصه خوب همراه با نگاه کنکوری به مباحث از کتاب های معتبر مرجع هستش
منظورتون رو از این قسمت از حرفهاتون نمی فهمم بحث برسر مراجع هست و لب کلام اینکه بابا با مراجع پایه خودتون رو قوی کنید در دروسی که می بینید می لنگید وبعد برید سراغ کتابهایی مقل کتابهای آقای یوسفی .
در پایان باید بگم به شخصه اعتقادی به شانس ندارم اما معتقدم بعضی مواقع هست که تو خیلی تلاش می کنی اما نمیشه من معتقدم اگه نهایت تلاشت رو کردی ونشد بدون یه جای بهتر خدا برات در نظر گرفته ویا اگه بشه آخرش میبینی خیری درش نبوده وبا اصرار بی خود تو خدا فقط خواسته بهت ثابت کنه که چرا می گفتم نه؟ فقط باید دعا کنی که خواست تو با خواست خدا در طول هم باشن این میشه موفقیت وبگی هر چی خیره همون رو برام بزار!!! برای همه آرزوی بهترینها رو دارم .
من فکر می کنم دیگه در این مورد خیلی بحث شد تمام سایت مانشت رو که بگردی تمام کاربرهای موفق مانشت همشون همین نسخه رو بهت دادن مرجع برای درسهای بدون پایه وبعد کنکوری خوندن .اونی هم که پایه داره برو کنکوری بخون این چکیده کل مصاحبه هایی هست که دوستان موفق کردن در مورد خوندن مرجع یا کنکوری .بهتره بریم درسمون رو بخونیم دیگه بحث کافی به نظر میاد .