(۲۸ مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۵۵ ب.ظ)tarane1992 نوشته شده توسط: (28 مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: (28 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۲۷ ب.ظ)tarane1992 نوشته شده توسط: امروز صبح اصلا درس نخوندم .
خوب بچه ها یه خورده هم به فکر ما باشن یکی میگه این درسو تمام کردم یکی میگه از برنامم جلووووووووووووووام
آخه فکر مارو نمیکنید که از مهر شروع کردیم بعد الان این حرفاتون بهمون استرس زیادی وارد میکنه...........
بچه ها انرژی مثبت میخوام ++++++++++دارم از حالم میرم....
به نظره من به این حرفا گوش نکن اصلا نخون این کامنت هارو رک بگم ۹۰% خالی بندیه هدف دقیقا نمیدونم چیه؟
دوتا نمونشو : چند وقت پیش داشتم کامنتارو میخوندم دیدم یکی یه ۶ و ۷ تا درسو گفت تموم کردم خدایش درسای خفنی بود از دقیقا ۶ تا درس که دهنه آدمو مسواک میکنه گفتم تو دلم خوشبحالش رفتم تو پرو فایلش کامنتای قبلیشو خوندم دیدم تو اوایل شهریور هوارتا کامت داده بود دنبال کتابای نسبتا خوب همون درسا بود از این موسسه و اون موسسه میپرسید من موندم تو کمتر از ۱ماهو نیم چطور این درسا تموم شده(حالا اینو میگم شاید بشه ....)
یه نمونه دیگه : من خودم یه درس رو خیلی وقت گذاشتم خیلی مسلطم بعد دیدم چند وقت پیشا یکی کامنت داده گفته همون درسو یه روزه یه دور زده با تمامه تستاش (من گردنمو میدم اگه بشه تو ۲ روز تمام تستاشو فقط تستاشو زد درسنامشم بیخیال کلا تستای دوتا درسش یه نصفه روز مینیم نمیشه حل کرد)
پس سع کن این کامنتا تاثیری نداشته باشه روت
همه رتبه برترای میگن همیشه از برنامه موسسات عقب بودم
داداش محمد من میگم حرفتون کاملا درسته من خودم تو این ۲۰ و خورده ای سال که از خدا عمر گرفتم همش به دیگران روحیه دادم و واقعا تونستم بهشون کمک کنم نمونش پریروز بود که گفتن من واقعا حرفام تونسته تو فامیلمون تاثیر بذاره و دیگه استرس نداره...
ولی خوب من با این همه مشاوره وقتی حرفای بعضیارو میبینم و فک کن خودت هم شرایطتت طوری باشه خوب درس نخوندی میبینی کامنتارو حالت گرفته میشه
به هر حال ممنونم .
(۲۸ مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۵۴ ب.ظ)mojhde نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان مانشتی امروز یه خبر خوبو دیدم
شاید بخندید چون خبر خوبو معمولا میشنون اما من دیدم دوست داشتم اول از همه این خبرو به شماها بگم وخوشحالیمو با شماها تقسیم کنم
بعد از اون همه سولای مکرری که از سنجش پرسیدمو بهم جواب ندادن آخرش امروز شانسی نگا کردمو دیدم که جواب دادن
سوالم در مورد استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان بود تقریبا شک داشتم که می تونم از این سهمیه استفاده کنم یا نه که امروز جوابش اومدو *** دیدم که می تونم***
خیلی خوشحالم
خوب شما تا الان یه بارم استفاده نکردی از این سهمیه؟؟
منم پرسیده بودم تابستون گفتن میتونی ولی چه جوری؟مدرکم میخوان؟؟
من اصلا نمیدونم تو آزمون سراسری چنین فیلیدی هست؟چون همش دیدم زده المپیادی یا شاگرد اولی.
اگه بشه که عالیه
فقط خواهشن به منم توضیح بده چه کاری باید موقع ثبت نام انجام بدم؟اون موقع مدرک استعداد درخشانم میخوان؟؟
نه من استفاده نکردم این سهمیه ای که من در موردش صحبت میکنم مربوط به ۱۰ درصد استعدادهای درخشان هستش این قانون کمتر از یه ساله که اومده!!
نحوه استفاده:شما کنکورتو میدی رتبه ها میاد بعدش میری دانشگاه یه فرمه پر میکنی بعد دانشگاه اون فرمو خودش می دونه کجا باید بفرسته با ارسال این فرم از طرف دانشگاه اعلام میشه که شما خواهان استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان هستید
شما تو هم ورودی هاتون شاگرد چندم بودین؟و هم ورودیهاتون چند نفر بودن؟
اگه بدونم می تونم بگم که طبق این قانون شمام می تونین استفاده کنین یا نه!!
امروز بد نبود معماریو از پوران می خونم خود درسو متوجه میشم اما وقتی میرم تستاشو بزنم هنگ میکنم چون با مطالب درس تقریبا میشه ۲۰ درصد تستارو جواب داد و ۸۰ درصدش می مونه ........
ولش کن مهم نیست اگه سخته واس همه سخته
من شبا اصلا درس خوندم نمیاد پس رفتم لا لا شب بخیر همگی ...