(۲۸ مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۵۱ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: این بنده خدا نوشته: "سیستم عامل: (پوران پژوهش+مقسمی+تنن بام) -- ۲ بار مرور کامل همراه حل تمامی تست ها."
اونوقت من نیم ساعته رو یه سوال زمانبندی قفل کردم
بله.
پوران پژوهش
مقسمی
تنن بام
۲ بار مرور کامل
همراه حل تمامی تست ها
---------------------------------
در دوران دانشگاه مرجع درسی که استاد معرفی کرد تنن بام بود. در آن زمان به دلیل علاقه ای که داشتم این کتاب را کامل و عمیق مطالعه کردم.
تیرماه در مرحله اول مرور اول سیستم عامل را با همان تنن بام شروع کردم و به دلیل پایه قوی، مطالعه مجدد آن ۴ روز بیش تر طول نکشید.
درمرحله بعدی کتاب مقسمی و پوران را همزمان شروع کردم و این دوره نیز ۱۰ روز زمان برد.
در مجموع مطالعه ی هر سه کتاب و حل تمامی تست ها ۱۴ روز طول کشید.
در مرور بعدی فقط کتاب پوران را مطالع کردم که ۳ روز زمان برد. و در نهایت ۱۷ روز صرف این درس شد.
----
از تیرماه تا به الان ۴ ماه یعنی ۱۲۰ روز زمان بوده است.
اگر سایر درس ها را همان میانگین ۱۷ روز بگیرید می بینید که هیچ چیز غیر واقعی و عجیبی وجود ندارد.
۶ درس را ۲ بار کامل، مرور کردم و ۲ درس را یک بار. که میانگین می شود ۷ درس که هر کدام دوبار مرور شده اند.
۱۲۰ (روزها) تقسیم بر ۷ (درسها) می شود: ۱۷ (روز)
--------------------------------------------------------------
به جای تمسخر و موضع گیری که ...
می شد جور دیگری هم برخورد کرد.
مثلا ۱۸ تا از تست های مهم کتاب پوران پاسخ تشریحی غلطی دارند که آنها را استخراج کرده ام.
پاسخ تشریحی یکی از این تست ها دو صفحه ی کامل است(مبحث زمانبندی) که اتفاقا غلط حل شده است!
یک نفر نپرسید که چه نکته هایی به نظرت مهم است! یا . . .
فقط ادای کارگاه پوآرو و شرلوک هولمز درآوردن برخی: طرف نخوانده، چطور خوانده!
مگر من نیازی دارم که تو خواندن مرا تایید کنی!
فقط فکر میکردم می توانم اینجا با افرادی که هدف مشترکی داریم تعامل سازنده ای داشته باشم که تصورم اشتباه بود.
امید سلامتی و موفقیت دارم برایتان. بدرود.