اولا سلام به همگی و تبریک ویژه به دوستانی که از مهر قراره دانشجوی جدید دانشگاه تهران بشن. بهترین آروزها رو براتون دارم
۱- چیزهای ضروری برای همه:
۱- یک
نقشه تهران (جدیدم باشه، همین ۹۱-۹۲)؛ این کتابچه جیبی های کوچیک خیلی مناسبن همیشه میتونین همراهتون داشته باشین و نکته مهمش اینه که خطوط مترو رو دارن و همه ایستگاه ها رو راحت میتونین پیدا کنین.
۲- یک
کارت مترو (بلیط اعتباری مترو- قابل شارژ). قابل استفاده در مترو و اتوبوسای خط واحد.
۲- وضعیت خوابگاه دانشجویان شبانه؟
اگر دوستانی
شبانه بودن و بهشون گفته شده خوابگاه نداریم، نگران نباشین. این محدوده پر از
پانسیون های دخترانس(پسرام که میتونن برن
پارک لاله بخوابن مشکلی نیست
) یه روزنامه همشهری تهیه کنین. ضمیمه نیازمندیهاش رو ورق بزنین تا برسین به پانسیون ها. فقط حواستون باشه که مجوز اماکن رو داشته باشن دیگه بقیش رو خودتون میدونین.
۳- توی خوابگاه چی میخوایم؟ اونایی که خودتون بلدین هیچی! اینایی که من میگم: (اضافه میکنم هرچی یادم اومد...)
۱-
چندتا قفل و کلید (کوچک، نه به بزرگی قفل و کلید آقای روحانی!) برای در کمد توی خوابگاه و در کمد توی دانشگاه
۲-
پتو و تشک و بالش رو لطفا خودتون داشته باشین. از شهرستان هم کوله نکنین ببرین تهران! همونجا توی امیرآباد فروشگاه لایکو هست. یه کورس تاکسی میخوره فقط!
۳- یه
فروشگاه شهروند قزل قلعه هست، خیلی نزدیکه به کوی، قاشق و چنگال و کاسه بشقابم به نظر من باز کوله نکنین ببرین با خودتون!
۴- کوی، هم خوابگاه پسرا و هم خوابگاه دخترا، خشکشویی هست. نگران شستن لباس و پتو و روفرشی و این چیزا نباشین.
۴- اگه مریض شدیم کجا بریم؟ (آزمایشگاه + رادیولوژی + داروخانه)
ضلع غربی دانشگاه توی خیابون ۱۶ آذر کلینیک فوق تخصصی دانشگاه هست. ویزیت برای دانشجوهای خود دانشگاه رایگانه اما بقیه هم میتونن برن. دکتر هم برای همه چی! دارن.
اگه
دندون درد گرفتین سراغ مرکز داندنپزشکی دانشگاه رو بگیرین که بازم نزدیکه آدرس بهتون میدن.
اگه
مرکز مشاوره میخواین هم باز از همونا بپرسین یه خیابون پائین تره، ادوارد بروان فکر کنم، بهتون نشون میدن.
همونجا کنار ساختمون کلینیک،
باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران هم هست. حتما برین کارت عضویت پرکنین و حالش رو ببرین! سینما و سفر و همه چی!
۵- کلاس زبان میخوام، کجا برم؟
۱- دانشکده زبانهای خارجی دانشگاه تهران توی امیرآباده، همه جور کلاسیم دارن. پیگیری با خودتون!
۲- یه شعبه کانون زبان نزدیکای میدون انقلابه.
۳- توی خیابون وصال هم شعبه چندتا موسسه زبان هست.
۴- ابتدای کارگر جنوبی توی خیابون رشت مرکز آموزشهای آزاد زبانهای خارجی هست. (یه کم پائین تر از پل عابر پیاده)
۵- اگر کسی هم دنبال کلاسای استاد آموختس اونجاها حواسش به اعلامیه هایی که به در و دیوار میچسبونن باشه!
۶- کلاس ورزشی میخوام، چکار کنم؟
۱- دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران توی امیرآباده، کنار دانشکده زبانهای خارجی. از استخر شنا تا زمین فوتبال و والیبال و بسکتبال و همه چی هست. حواستون به کلاسای فوق برنامشون باشه.
۲-توی خود دانشکده از امور دانشجویی سراغ تیمای ورزشی رو بگیرین
۳- همون اولای خیابون ۱۶ آذر قبل از کلینیک، ساختمون شماره ۲ دانشگاه تهرانه(رو تابلوش همینو زدن!) برین طبقه بالا. اونجا هم کلاسای شطرنج رو پیدا میکنین و هم گروه کوهنوردی.
۴- سانس های استخر مخصوص دانشجوها رو از دست ندین!
۷- وضعیت سلف و نهار و شام چجوریه؟
۱- اول از همه کار کارت غذاتون رو درست کنین. رزرو غذا هم اینترنتیه.
۲- ناهار رو توی سلف دانشکده نوش جون میکنین. غذای دانشکده فنی از بقیه دانشکده ها بهتره.
۳- شام رو میارن خوابگاه ولی بعید میدونم بعد از دفعه اول برای بار دوم هم کسی بخواد شام خوابگاه رو بگیره!
۴- صبحانه مثل همه جاهای دیگه دست خودتون رو میبوسه.
۵- نگران شستن اشپزخونه هم نباشین.(خیلی از خوابگاه های شهرستانا شستن آشپزخونه به عهده دانشجوهاست، و شبام بعد ساعت خاموشی درش رو قفل میکنن!)
۸- ساده ترین روشهای رفت و آمد چجورین؟
۱- سرویس خود دانشگاه هست، ساعتاش و ایستگاهاش رو بپرسین از قدیمیا.
۲- اتوبوسای خط واحدم هستن که هم به سمت ولیعصر میرن و هم به سمت انقلاب؛ اون کارت مترو که گفتم یادتون نره.
۳- تاکسی و موتور و پای پیاده هم که دیفالته!
۹- آیا وسایل رو همون روز ثبت نام با خودمون ببریم خوابگاه؟
*معمولا بهتره اول ثبت نام حضوری رو انجام بدین تا بعدش که خوابگاه و اتاقتون مشخص شد بتونین با خیال راحت وسایل رو ببرین. اگر همون روز وسایل رو ببرین کسی از شما چیزی تحویل نمیگیره، هیچ امنیتی نداره و همیشه هم میگن با مسئولیت خودتون.
* اگه امکان دوبار رفت و برگشت نبود و بلافاصله بعد از ثبت نام کلاسا شروع شدن، خانوادتون میتونن وسایل شما رو بدن باربری یا اتوبوسهای مسافربری و شما فرداش با خیال راحت تهران تحویل بگیرین.
۱۰-موقع ثبت نام کجا میتونم بمونم؟
*معمولا تا قبل از مشخص شدن اتاق شما در خوابگاه برنامه اسکان موقت در نمازخونه خوابگاه هست؛ اما اگر شرایط جوری بود که نمیشد مثلا دخترخانمی با پدر یا برادر یا همسرشون برای ثبت نام برن اول سراغ مهمانسرای دانشگاه رو بگیرین، اگه شانس اوردین و جا بود که هیچ وگرنه یه هتل خیابون جمالزاده (نزدیک میدون انقلاب) هست، هتل پاسارگاد. آقا پسرها هم که زیاد سخت نمیگیرن و میتونن از مسافرخونه های حوالی راه آهن، ابتدای خیابان ولیعصر استفاده کنن که از نظر هزینه خیلی هم به صرفه تره.
و چندتا لینک:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
good-wishes، در تاریخ ۱۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۸ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
با توجه به این که بخشی مناسب تر از مکان انتخابی شما برای تاپیکتون در مانشت داریم . تاپیکتون منتقل شد به "موضوعات مرتبط بادانشگاهها در سال تحصیلی ۹۳-۹۲"