سلام دوستان
من دیروز شماره دانشویی رو از سایت دانشگاه گرفته بودم و چند دقیقه پیش وارد سیستم آموزش شدم، تو منوی "امور کارنامه" بخشی به اسم "نمایش اطلاعت کامل دانشجو" وجود داره و من وارد اون قسمت شدم، اکثر اطلاعات درست ثبت شده بودن چند اشکال کوچیک بود که قابل ویراش بودن ولی دو مشکل تو قسمت اطلاعات آزمون ورودی بود که منو بد جور نگران کرده.
اول اینکه واسه سهمیه ورودی زده رتبه اولی در حالی که من سال قبل از این سهمیه استفاده کرده بودم و یکی از واحد های جهاد دانشگاهی قبول شدم که اونم نرفتم (تازه اونم شک داشتم ثبت شده باشه چون من تو یکی از واحدهای کوچیک پیام نور کارشناسی رو خوندم که اونا هم زیاد از این چیزا سر در نمی آوردن). امسال من سرباز بودن و اصلا دنبال رتبه اولی و این چیزا نرفتم.
مشکل دوم اینکه رتبه آزمون برام نزده ولی رتبه آزمون در سهمیه (که معمولا باید کمتر از رتبه آزمون باشه) واسم زده ۱۱۹ ! در حالی که رتبه کنکور من با سهمیه و بدون سهمیه یکی بود و اونم خیلی کمتر از این بود.
دوستان من خیلی نگرانم، لطفا شما هم وارد سیستم بشید ببینید اطلاعاتتون درسته ؟ یا فقط مال من اینجوریه ؟
انرژی مثبت، در تاریخ ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۹ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
ضمن تبریک خدمت شما دوست عزیز
ممنون می شم در ادرس زیر تاپیکی با ذکر رتبه و گرایش و محل قبولیتون باز کنید تا سایر دوستان هم در اینده بتونن از این اطلاعات استفاده کنند.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
با تشکر