(۱۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۳۷ ب.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط: بچه ها میشه هر کسی بگه این گسسته رو چیکار کرده؟
میخونین یا نه؟
من ۲۵٪ اولش رو خوندم واسش ولی یک ماهی وقتو گرفت!! بیخیالش شدم!!! از گریمالدی و پوران
با اینکه بقیش همپوشانس داره ولی بی خیال شدم! چون فک میکنم خیلی وقت گیره درسته؟
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
سلام.من دو سال این درسو ب شدت خوندم و تست زدم.مخصوصا فصل اول و دوم کتاب پوران ک منطق و احتمال هست.دریغ از ی دونه تست.دریغ.من بی خیالش شدم امسال و بنظرم اگه ریاضیتون واقعا قویه این درسو بخونین واگر بیخیال بشین چ بچسبین ب دروس دیگه.اسرار زیاد پارسال من راجع ب خوندن این درس باعث شد ک نصف وقت دروس تخصصی رو روش بزارم و دراخر ی تستم نزنم.
این دیدگاه من بود....
در پناه یزدان
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk HD
(۱۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۴۵ ب.ظ)black_knight نوشته شده توسط: (12 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: دوست عزیز من ۴ روزه شروع کردم . ۳ درس رو با هم شروع کردمو از هرکدومپ۳ فصل با تست خوندم.
تا کنکور ۱۵۰ روز مونده .چرا نرسی؟ یه برنامه ی معقول و متناسب با قابلیتات بریز و بسم الله شروع کن . به باقیشم فکر نکن مهم اینه که آخرش خیالمون راحته از اینکه تلاشمونو کردیم باقیشم به خدا میسباریم....\
موفق باشیییییییممممم همهههههههه
سرعتتون خیلی خوبه آفرین
چی خوندیدحالا؟
من مشترکها رو تقریبا تموم کردم دارم تستاشو میزنم
شما همزمان با خوندش تست می زنید؟ بهتر نیست اول بخونید و بعد از یک مدتی تست بزنید؟
انشالله هر کی هر چی می خواد بهش برسه
وقت هست ب شرطی ک ی برنامه درست بریزین و نذارین روهم جمع بشه.
وقتی شخصی وارد ی رود خونه میشه و خلاف جهت اب حرکت میکنه و ی طرف اون رودخونه منتهی ب دره میشه،اگه ببینه سرعت پارو زدنش زیاده و دست از پارو زدن برداره تا ب قول خودش استراحت کنه،بعد از ی مدت ک نزدیک ب دره شد هرچقدر پارو بزنه فایده نداره و منتهی ب مرگش میشه...اسم ی قانون بود ک دقیقا یادم نیست....
کسایی ک اول و پرقدرت شروع میکنن اما وسط کار شل میزنن و نزدیکای کنکور دوباره فشار میارن ب هدف دلخواه نمیرسن.سعی کنین تو ی برنامه درست وحساب شده بخونین.منظم و درست....
درپناه ایزدمنان
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk HD