(۲۷ دى ۱۳۸۹ ۰۲:۵۱ ب.ظ)asmane_vanily نوشته شده توسط: می خواستم بگم من از اولی که شروع کردم به درس خوندن روی ریاضیها حساب نکردم فقط درس گسسته رو خوندم و دیگه هیچ به نظرتون اشتباه کردم
اصلا از ریاضی سر در نمیارم
فکر می کنید خیلی تاثیر داره
بقیه رو به غیر پایگاه خوندم بد نیستم توشون
تو رو خدا فاز مثبت یادتون نره
من شرایطم بدتر از شماس!
گسسترم درس حسابی نخوندم،تازه فصل سه ام،از اولم رو ریاضی حساب نکرده بودم ولی میدونم که اگه زیر میانگین بزنم خیلی ضرر میکنم،میانگینشم فک کنم ۲۰ درصده.
یعنی ۴ تا تست درست،همین ۴ تا تست درست یعنی حداقل ۲تا ریاضی باید خونده بشه.
من اگه بخوام ریاضی مهندسی بخونم باید برم از اول دبیرستان دوباره بخونم!
یادش بخیر پارسال تابستون رفتم یه جلسه سر کلاس مهندس کریمی،ایشون جلسه اول اومدن گفتن این درس آسونترین درسه و مطمئن باشین میتونین همه تستای مهندسیو میزنین و کلی امید دادن،منم گفتم ای ول مشکل ریاضیم دیگه حل شد!
بعد گفتن بذارین حالا دست گرمی چنتا تست بزنیم همون اول بسم الله رفتن تو سری فوریه!
من هنرستانی بودم و نه تو کنکور کاردانیم ریاضی زدم نه تو کاردانی به کارشناسیم همیشه تخصصی هامو بالا میزدم و جبران میشد،البته نه که فقط من اینجوری باشم اکثر هنرستانیا اینجورین،ولی اینجا دیگه میانگین صفر نیست!
این از ریاضی مهندسی!
میمونه ۳ تا دیگه.
آمار رو که میگن فقط از ۵ تا سوال ۴ تاش از فصل ۵ میاد،فصل پنجشم خیلی خفنه،اصلا قابل فهمیدن نیست!(باز اگه از فصل ۴ میومد یه چیزایی بلد بودم)
میمیونه ۲ تا دیگه!
محاسبات عددی اصلا تو دانشگاه ما ارائه نشد نمیدونم چی هست اصلا!،ولی اینو دیگه باید یه کاریش کنم البته چجوریشو نمیدونم!
گسسته حالا خوبه!،باز یه نمونه شبیه بقیه درساس کلا به درد بخوره.
اگه میگی گسسترو خوندی،به نظر من برو تو کار محاسبات عددی،فک کنم بشه با حفظ کردن فرمولاش یه کاری کرد،البته من خودم محتاج راهنمایی دوستانم!
دوستان برا من نسخه ای ندارین؟!
اگه جای من بودین با این وضعیت چی کار میکردین ریاضیهارو؟