نقل قول: اما درس محاسبات رو من اصلا تا الان نداشتم وپایه ریاضیم هم قوی نیست خیلی از مباحث ابتدایی مثل حد و انتگرال و حتی مشتقها رو فراموش کردم و بعضی هاشونو تا الان نخوندم که بلد باشم
، با چند نفری که مشورت کردم و همچنین داخل بحث های دوستان داخل انجمن خوندم
کار اشتباهی انجام میدم که آمار و ریاضی مهندسی را حذف کردم و بجاش محاسبات می خونم
من واقعا با محاسبت مشکل دارم الان فهمیدم که دارم می خونم
امارهم داخل دانشگاه خوب بود از کتاب نادر نعمت الهی می خوندیم
به نظر من محاسبات نیاز به پایه ریاضی قوی نداره، مشتق و انتگرال غیره هم اگر نیاز باشه در حد خیلی ساده و ابتداییه و اصلاً پیچیدگی خاصی نداره.
نقل قول: میخوام بدونم این کار درسته که من محاسبات رو فعلا جزو درس های حذفی بزارم( با توجه به اینکه میدونم شما با حذف درس موافق نیستید ،) و آمار رو خوب بخونم؟تست های آمار چه جورین؟اگه مبحث رو بفهمیم می تونیم بزنیم؟ آخه محاسبات خیلی از محاسبت رو باید ذهنی انجام بدی و گر نه خیلی وقت میگیره ،که من نمی تونم،
همون طور که جواب من رو می دونید من می گم کار درستی نیست. ترس از یک درس بدترین نوع ترس هاست که شدیداً روی عملکرد شما تاثیر منفی می گذاره و استرس شما رو زیاد می کنه. با یکی دوبار تلاش کردن و نتیجه نگرفتن که نمی شه صورت مسئله رو پاک کرد. سوالات محاسبات همشون هم محاسباتی نیستند و برخی اوقات سوالات مفهومی هم طرح میشه. به نظر من یکی اگه از یه درس می ترسید بهتره کنکور ندین. اگه می خواید موفق شید به جنگ همه دروس برید و ببینید که چه طور یکی یکی شکست می خورن. شما انسان هستید با قوه تفکر و منطق و هر چیزی در مقابل شما شکست پذیره. حتی تفنگ و گلوله این که دو تا درس الکیه!
نقل قول: من گفتم امار رو بخونم و تا نیمه های مرداد تمام کنم و بعد ریاضی مهندسی یا محاسبات رو شروع کنم ؟
تست های آمار و ریاضی مهندسی بهتر از محاسبات نیست برای من؟
بهتره محاسبات رو با کتاب های پیام نور شروع کنید!! حالا که خیلی ازش می ترسید. اول اینو بکشید بعد برید سراغ بقیه
قورباغه رو هم قورت بدین!: دی