(۲۴ تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۳۱ ق.ظ)mostafa122 نوشته شده توسط: من شبها فقط زبان میخونم در حد ۱ یا ۲ ساعت
درس خوندن و بعد رمضان گذاشتم
من خدمت شما و خیلی از دوستان دیگری که روزه دار هستند و درس خوندن تو ماه مبارک رو بیخیال شدند بگم که من حس میکنم دچار مشکل کمال گرایی و تفکر صفر و یکی شدید. درسته که تو ماه مبارک و با دهن روزه اون بازدهی قبلی رو ندارید و این درست که نمیتونید یه برنامه پرفشار رو اجرا کنید.جتی شاید نتونیدخیلی از درسها رو تو ماه مبارک به خوبی مطالعه کنید (به خصوص درسهای دشوار) ولی ایا واقعا هیچ درسی رو نمیشه مطالعه کرد؟ گاهی اوقات ما این طوری میشیم و دچار تفکر کمال گرایی میشیم. مثلا میگیم حالا که نمیتونیم برنامه رو اجرا کنیم پس کلا بیخیالش میشیم. خواهشم ازاون دسته دوستان که دچار این نوع تفکر کمال گرایی هستند اینه که این نوع تفکرشون رو بگذارند کنار و تلاش کنند تا در این ماه مبارک در حد توانشان درس بخوانند. خیلی از کارها هست و خیلی از درسها هست که میشه تو این ماه مبارک انجام داد. حتی بشینید درسها رو روزنامه وار بخونید و بسیاری از جاها رو نفهمید و برایتان سوال بشه خیلی مفیدتره تا هیچی نخونید.
صیر داشته باشید
من یه سری کار پیشنهاد میکنم که اگر درس هم نمیخواهید بخوانید اونارو انجام بدید:
۱- درسهای راحت تری مثل مهندسی نرم، تئوری مدیریت، زبان های برنامه سازی ، پایگاه داده، حتی هوش مصنوعی یا شبکه های کامپیوتری هستند که تو ماه مبارک میشه اونهارو مطالعه کرد.
۲- اگر تو طول روز درس نمیخونید دیگه لا اقل بعد افطار بیخیال سریال و این داستان ها بشید و حداقل ۳ تا چهار ساعت وقت مفید دارید که درس بخوانید.
۳- تمرین های زیادی هست که میشه تو طول روز انجام بدید. مثلا یکیش تمرین تند خونی هست. کلا یاد بگیرید سرعت مطالعه تون رو افزایش بدید خودش کلی میتونه بهتون کمک کنه
۴- زبان خوندن در طول روز که دیگه هیچ مشکلی نداره. میتونید بشینید لغت حفظ کنید.
اگر کمی تلاش کنید میبینید خیلی از کارهایی که به نظرتون غیر ممکنه برایتان عادی میشه. یادتان نره اگر یه نفر بتونه کاری رو انجام بده یعنی ما هم میتونیم. نمیگم سخت نیست. بلکه بسیار هم سخت هست. ولی خوب اینجا میدان مبارزه هست. هرکی توش مقاومتش بیشتر باشه تهش موفق میشه. قرار نیست همه چی بر وفق مراد ما باشه
خلاصه این که تنبلی نکنید چون بعدا پشیمون میشید. از ما گفتن بود.