(۲۱ تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ ق.ظ)mina1027 نوشته شده توسط: ممنون دوستان از اینکه نظراتتون رو گفتید
راستش بازار کار برام خیلی مهمه ولی دلمم می خواد در کنارش شروع کنم به درس خوندن ، کلا من از اول به کامپیوتر علاقه داشتم ولی با برنامه نویسی مشکل دارم دلم نمی خواد نرم افزارو ادامه بدم .
ولی اینکه می گن قبولی IT خیلی سخته یه کم دودلم کرده می ترسم قبول نشم . یعنی امسال می خوام قبول بشم هرجا که بشه آزاد ، شبانه ، و یا سراسری
یه چیز دیگه اینکه IT تو مقطع ارشد درسهاش سخت تر از کامپیوتره ؟؟؟؟
قبولی ارشد در دانشگاه ازاد فوق العاده ساده شده خصوصا شهرستان ها.اگه فقط دنبال مدرک هستی و یا اینکه میخوای درس بخونی اما نه خیلی جدی و در ضمن پول داری، دانشگاه ازاد عالی هست . سخت گیری خاصی نداره ، میتونی خیلی خیلی راحت تر از سراسری قبول بشی
، خیلی راحت تو طول ترم کار کنی و پول دربیاری اخرسر هم راحت نمره خوب بگیری . نمونه اش کم ندیدم !!! با حجم مطالعه خیلی کم + خرید پروژه یه نمره توپ میگیرن . شاید اولش برات عجیب باشه اما بعدا مهم میشه . مثلا من خودم تمرین یه درسم رو دادم به یکی از بچه های ازاد ، تمرین من فقط ۱ نمره از ۲۰ داشت اما اون تمرین منو به عنوان پروژه درس تحویل داد که ۱۴ نمره از ۲۰ داشت
نمره ش هم گرفت.
البته همه دانشگاه های ازاد اینطوری نیستن فکر کنم تهران و مشهد سختگیر تر باشند . در ضمن سوء برداشت نشه که هر کس میره آزاد فقط دنبال مدرک هست ، برخیا به دلیل مشغله نمی تونن سر کلاس ها حاضر بشن و ترجیح میدن برن آزاد تا مثلا فقط کلاساشون ۲-۱ روز در هفته باشه و یا سر جلسه کنکور سراسری بخاطر استرس نتیجه مناسبی کسب نکردن رفتن ازاد.خانم ها هم که معلومه که اگه تو شهر خودشون دانشگاه باشه یه امتیاز بزرگ براشون محسوب میشه حتی اگه دانشگاه ازاد باشه
قبولی ای تی نسبت به مهندسی ( نرم و هوش ) بنظرم سخت تره بخاطر پذیرش کمش.
بنظر درسای ای تی یه مقدار ساده تر هستن تا درسای نرم و هوش ( بحث های ریاضی کمتری دارن )