(۲۷ اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۴۵ ب.ظ)yasemi نوشته شده توسط: خسته نباشی کچل من تازه رسیدم
اولاً کچل خودتی چوم من موهام رو با ۲۰ زدم و رفتم و اونجا هر وقت یه مسول از کنارم رد میشد کلاه پشمی میزاشتم سرم تا نبینن، روز اول هم چون شلوغ بود کسی کاری به کار کسی نداشت اما اگه در حین دوره میدیدن، باید میرفتی با ۴ میزدی .
ثانیاً در جواب بقیه دوستان باید بگم که مگه آش مفته که به سرباز بدن، اونجا صبحانه از قرار زیر بود:
۲بار نون پنیر خرما + کره و عسل + تخم مرغ ابپز+ حلوا شکری
(۲۷ اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۴۷ ب.ظ)javadjj نوشته شده توسط: خسته نباشید سر بازان خدا- یه سناریو از رژه رو براتون مروور میکنم ولی خوب یادمم رفته
هک هوپ هک-هک هوپ هک- هک هوپ هک
پییییش پیییییش پییییییش پیییییش قدم قدم قدم قدم قدم قدم قدم رو
پاها تا کمر باید بیاد بالا پیش پیش سینه پاتو بزن به زمین کر........ پاشنه پا نه!!!!!!!!
پیش پیش پیش نظر به... نظر به.... نظر به .... نظر به ..... رااااااااااااااااااااااااااست
درووووووووود
سپاس جناب
فرمانده گروهان بعد از خراب کردن رژه جلو فرمانده گردان.... سر گروهبان اینارو میبری دور میله پرچم میدون صبحگاه بیست دور میچرخونی تا دیگه رژه رو خراب نکنند.
والا من که با فوق دیپلم رفتم افتادم ۰۴ بیرجند واقعا دو ماه سخت رو پشت سر گذاشتم ولی خوب میگن با کارشناسی بری خیلی راحت تره.
خوش بگذرونید.
نه بابا اونجایی که ما هستیم پاهامون رو ۴۵ میزنیم بجای ۹۰ خیلی خوب هم میگیریم اما اون زیر دیپلمهها رو پا مرغی میبرن، ولی ما هر اشتباهی کنیم کسی کاری با ما نداره، اگه ۲ دور بعنوان ورزش صبحگاهی دور میله بدویم، بچهها میگن دیگه نمیتونیم چه برسه به ۲۰ دور
اصلاً اونجا جایی هست که خستگی کنکور رو از تن بیرون کنیم
نکته دیگه اینکه رژهها با هم کمی فرق داره مثلاً مارشی که در ارتش هست یه مقدار تنده و برا همین سختتر هست.