من کاملا با نظرتون موافقم که کتاب مرجع خوندن خیلی وقت میگیره و اصلا لازم نیست چون خیلی از چیزهایی که توش نوشته شده برای کنکور نمیاد
اما در مورد ساختمان داده هرچند که با نظرتون موافقم که پارسه خیلی خوبه اما مقسمی رو هم فراموش نکنید اونم خیلی روان توضیح داده، من این دوتا رو خوندم و تو کنکور امسال ۵تاشو جواب دادم، البته اگه قدسی میخوندم راحتتر میشد سوالاتو جواب داد
برای طراحی هم بازم مقسمی هرچند کامل نیست ولی خوبه، چیزهایی رو که توشه خوب گفته
برای شبکه کتاب احسان ملکیان هم میتونه کمک کنه ( البته اگه وقت زیاد دارین بخونین)
مهندسی نرم افزار هم به نظر من هیچ کتابی خوب نیست و باید درکتونو ببرید بالا و سعی کنید درکش کنید نه حفظ!!!
در مورد هوش پوران باهانون موافق نیستم که خوب نیست، پوران قسمتهای اول رو خوب گفته ولی از منطق به بعدش خوب نیست
برای معماری هم منبع معرفی نکردید که به نظر من بهترین منبعش حل زیاد سوالات سالهای قبله!!!!!!
(۲۲ خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۳۲ ب.ظ)TnT نوشته شده توسط: واقعا متاسفم که حرف ازکتابای پارسه،پوران وبدترازهمه مقسمی و...به وسط میاد!به نظر من که همه ی اینا دارن به کامپیوتر وکامپیوتریا خیانت میکنن!کسانی که مراجع اصلی این درسارو خوندن (زبان اصلی)حتمامیدونن که کتابای مذکور در بالا چقدر مزخرف و پر ایرادن تنها ویژگی که میتونن داشته باشن فقط روی سوالات کنکور سالای قبله !حتی به جواباشونم اعتماد نمیشه کرد اونوقت ماداریم تو یه سایت علمی نسبتا معتبر از این کتاب نماها به عنوان منابع رشتمون یاد میکنیم ظاهرا وضع کامپیوتر این کشور درست شدنی نیست!بهتر نیست به جای این کتابا ۲تا کتاب زبان اصلی مرجع بخونیم تا واقعا بدونیم چی به چیه؟
من هم با نظر شما موافقم که کتایای مرجع بهترن، ولی برای کسی که داره برای کنکور آماده میشه خوندن کتابای زبان اصلی خیلی وقت گیره، ما داریم اینجا در مورد منابع مناسب برای کنکور حرف میزنیم، این کتابهارو که شما میگید باید توی دوران تحصیل و با حوصله خوند نه توی فشار و استرس کنکور!!!!!
کنکور دنبال من و شما واینمسته و نمیاد سطح سواد کسی رو بسنجه، کنکور سرعت حل تست شما، مدیریت زمان شما و .... رو میسنجه پس باید برای کنکور، کنکوری درس خوند یعنی با همین کتابای خلاصه و به قول شما پر از اشکال!!!!