(۲۲ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ ق.ظ)zeinab نوشته شده توسط: آقای جهانی من کتاب مهندسی نرم مدرسان رو دارم. یعنی جزوه شو دارم که اسم نویسنده و اینها رو نداره در واقع. که تست های تالیفیش هم همون تست های کنکور سالهای قبله که نوشته تست تالیفی.
این همونه که شما گفتین؟؟
جزوه مدرسان داستان عجیبی داره. یه جزوه قدیمی بوده مال سه سال پیش که کیفیتش افتضاح بوده. این جزوه کلا دور انداخته شد و من یه کتابی اماده کردم که چون پارسال به چاپ نرسید تحت عنوان جزوه داده شد بیرون ولی این جزوه کلی غلط املایی داره و مجموعه تستهایش کامل نشده هنوز. نسخه نهایی و مناسبش همونیه که تو کتاب اومده بیرون
حالا خودت اگر رفتی کتابفروشی جزوه رو ببر و مقایسه کنی با کتاب تفاوتهای فاحشش رو خواهی فهمید
در ضمن پست اصلی بروزرسانی شد و در مورد ریاضی مهندسی مواردی به ان اضافه شد
(۲۲ خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ب.ظ)behnaz110 نوشته شده توسط: سلام.ممنون از اینکه مانشتیها رو راهنمایی می فرمایید. من در مورد درس گسسته خیلی نیاز به راهنمایی دارم. اگه امکان داره کتاب یا جزواتی رو معرفی بفرمایید که تمرین و مسئله زیاد داشته باشه. چون من می خوام در این درس واقعا قوی باشم. چون فکر می کنم به درد داده و الگوریتم هم خیلی می خوره. لطفا من رو راهنمایی بفرمایید.
کمی صبر کنید دوست عزیز من منتظر پاسخ مدیر تالار گسسته هستم تا یه جمع بندی راجع به این پستم را بگیرم و نظراتش رو اضافه کنم
(۲۲ خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۳۷ ق.ظ)zahra256 نوشته شده توسط: سلام
میشه ترتیب اولویت منابع برای ساختمان داده رو به ترتیب بنویسید؟ و اینکه تمرینهای clrs ترجمه شده توی بازار هست؟ اگر هست کدوم رو بخریم....
ممنونم
من اینایی که تو بازار هست رو ندیدم. بعدم من بین اون گزینهایی که معرفی کردم گفتم کدوم بهترینه. گزینهای دیگری نیز هستند مثل کتاب نصیر که تازه چاپ شده یا کتاب موسساتی مثل ارشد سپاهان یا دیگر موسسات که من چون ندیدیم انها رو نظری در موردشون ندادم.
(۲۲ خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ق.ظ)hesamo نوشته شده توسط: سعید خان کتاب شبکه ای که فرمودید اگه اشتباه نکنم منظورتون کتاب شبکه های کامپیوتری رویکرد فراز به فرود
(computer networking a top down approach) هست نویسندشم Ross و Kurose هست این کتاب توسط دکتر حاج رسولیها هم ویرایش پنجم و هم ششم ترجمه شده انتشارات نیاز دانش
درسته حق با شماست من با اقای MSZ مدیر تالار شبکه هم یه چک کردم ایشون هم تایید کردند
به پست اصلی اضافه شد. ممنون از لطفتون