متاسفانه جو برخی اعضای مانشت و خیلی از دانشجوها اینه که کل زندگی رو بذار واسه ارشد تهران!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
منظورتون از برخی اعضای مانشت من بودم؟
نظر منم این نیست که همه کل زندگیشونو بذارن برای ارشد تهران. خیلی از دوستای خود من دارن حتی مجازی، آزاد و ... درس میخونن و راضین چون خواسته و فکرشون این بوده. به نظر منم موفق هستن چون خوشبختی در اینه که اونطوری ک میخوای و فکر میکنی درسته انتخاب کنی، زندگی کنی نه برای حرف مردم. ولی خوب کسی ک مثل آقای Marcel فکر میکنه و میگه:"هدفم از ارشد خوندن پذیرش گرفتن از یه دانشگاه خوب خارجی بود، و با تحقیقاتی که کرده بودم به این نتیجه رسیدم که بهترین راه رسیدن به این هدف ارشد خوندن تو یه دانشگاه سطح اول کشور" نشون میده دیدش با یه عده دیگه مثل اون دوستای من فرق داره! شاید اونا به مسائل دیگه ای توی زندگیشون اهمیت میدن اما برای آقای Marcel بعد تحصیل توی زندگیش پر اهمیت تره یا شاید اهمیتش یکی باشه ولی تعریفشون از موفقیت تحصیلی متفاوت باشه. حالا واقعا ارزش نداشت کاری که آقای Marcel کرد؟ نباید کنکور ۹۲ شرکت میکرد؟ یعنی هیچ کسی نبوده سال دوم رتبه یک یا دو رقمی بیاره؟ همه سال اول رفتن دانشگاه؟ منم ک میخوام بمونم پشت کنکور کارم اشتباهه؟
هدفم ی بحث دوستانه بوده امیدوارم اگه خوندین احساس نکنید ک با لحن تند جوابتونو دادم.
فکر میکنم هر کسی برای رسیدن ب آرزوهاش تلاش کنه و مطابق سلیقه و فکر خودش زندگی کنه موفقه.
هم کسی ک شهرستان یا دانشگاه آزاد قبول میشه و همین قبولی خوشحالش میکنه و اونو به آرزوهاش میرسونه ولی به خاطر حرف مردم نمیره و هم کسی ک رتبه ای که داره راضیش نمیکنه ولی فقط به خاطر ترس از نتیجه بدتر و یا قضاوت مردم دیگه کنکور نمیده و هر جا قبول شد میره در آینده احتمالا خیلی افسوس میخورن.
باور کنید آقای Marcel اشتباه نکرده! الانم ایشون سنی نداره میتونه هر تصمیمی برای زندگیش بگیره.
امیدوارم در ادامه بهترین اتفاق ممکن براشون رقم بخوره.