(۰۸ خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۵۹ ب.ظ)AriAni نوشته شده توسط: تبریک .انشالا دانشگاه های خوب تهران قبول میشید.
درصد دروس نرم افزار و زبانتون خیلی عالیه .میشه یه توضیحی در مورد روش خوندتون تو این دو گروه بدید؟
برای کسی که زبانش متوسطه رو به ضعیفه از الان تا کنکور چی بخونه تا بشه درصد قابل قبولی زد؟
شاید ما هم تونستیم از این دانشگاهی که تو کارشناسی هستیم بیاییم بیرون :|
موفق باشید
ممنونم . ایشالا شما هم سال بعد بتونی رتبه خوبی بیاری .
راستش خوندن من خیلی بی برنامه بود .
در مورد زبان اصلا چیزی نخوندم چون زبانم از قبل خوب بود .
از دروس تخصصی من فقط پایگاه داده و یه کمی الگوریتم رو خوندم . پایگاه داده ی مقسمی کتاب خوبیه انصافا . کم حجم و ترو تمیز . پایگاه داده درسیه که میشه خوب ازش نمره آورد .الگوریتم رو از قبل بلد بودم تا حدودی و خیلی کم کتاب مقسمی و CLRS رو خوندم .
کامپایلر و نظریه زبان رو خیلی شیک و مجلسی گذاشتم کنار و نخوندم
در مورد دروس مشترک این رو بهت بگم که ساختمان داده رو باید خوب بخونی چون به الگوریتمت هم کمک میکنه و میشه واقعا خوب خوندش . از روی مقسمی بازم . مدار منطقی رو هم میشه خوب نمره گرفت . مدار منطقیه "کامبیز جمعدار و مقسمی" انتشارات گسترش علوم رو توصیه میکنم . واقعا خوب کتابیه . کامبیز جمعدار استاد خوبیه باهاش درس داشتم . جزوه معماریشم جزوه خوبیه. معماری کامپیوتر پوران پژوهش هم خوبه . هرچند یکم سخت توضیح داده . ببین مدار منطقی و معماری کامپیوتر رو خوب میشه روش مانور داد .
سیستم عامل هم کتاب پارسه دکتر حقیقت به شدت توصیه میشه . البته خیلی حجیمه . اما انصافا کتاب خوبیه .
من روی دروس مشترک یکم بد شانسی آوردم روی وقت . میتونستم خیلی بهتر بزنم . حیف شد . یکم زیادی وقت روی زبان گذاشتم .