(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ ب.ظ)Misaghkord نوشته شده توسط: با توجه به نظرات بقیه دوستان و راهنمایی های دوست خودم حتی زدن نرم شریف هم برای رتبه های زیر ۱۰۰ کار اشتباهیه، چون نه آینده داره نه جذابه نه اطمینانی به این هست که همون استادای دانشکده کامپیوترش درس بدن،
این گرایش حتی نه تو سایت شریف نه سایت دانشگاه تهران وجود نداره و به رسمیت شناخته نشده هنوز، حتی اسم گرایششم نیست چه برسه به اسامس استاد ها و .......
بهتره قبل از نظر دادن کمی تحقیق کنین، من کلی در مورد این گرایش تحقیق کردم، شاید این چیز هایی که میگین در مورد دانشگاه تهران درست باشه ولی در مورد شریف این طوری نیست، اتفاقا شریف خیلی به این گرایش اهمیت میده چون خیلی مهم تر از نرم افزاره ولی چون تو ایران جا نیفتاده مدرک نرم افزار میده، در مورد چیز هایی که گفتین دقیقا عکس اون صادق است
در مورد کار که مدرکتون نرم افزار و از این لحاظ مشکلی ندارین
دکترا هم که خدمتون عرض کنم خود شریف دکترای این گرایش رو داره
گفتین که این گرایش بدون کاربرد و محاسباتی است باید بگم که برای ما که عادت داریم آماده نرم افزار درست کنیم شاید کاربردی نداشته باشه ولی برای کسی که میخواد یه نرم افزار حسابی بسازه اون وقت الگوریتم خودشو نشون میده
جذاب بودنش هم بستگی به علاقه دانشجو داره
استاداش هم بله از همون دانشکده کامپیوتره و اتفاقا استداش از نرم قوی ترن مثل دکتر قدسی که خودتون بهتر میشناسیدشون
گفتین تو سایت به رسمیت شناخته نشده خوب یه سر به اینجا بزنین
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
خودتون ببین رسمیتشو، و همچنین لیست اساتید
این لیست دروس
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
و اینم لیست اساتید
من خودم با افتخار این گرایش رو انتخاب کردم و در کنارش مباحث نرم افزار رو بیرون از دانشگاه یاد می گیرم