من دو تا پیشنهاد دارم:
یا ادامه تحصیل بده... که اگر این کار رو بکنی خود به خود یک سری مشکلات حل میشن. مثلا شانس برای پیدا کردن شغل بیشتر میشه. میزان کف درآمد تو خیلی از شغل ها افزایش پیدا میکنه. میتونی تو دوره تحصیلات تکمیلی تخصص هایی هم به دست بیاری که اون ها هم کمک کنن... و خوبی های دیگه ای که ادامه تحصیل داره
یا هم اینکه برو سراغ یاد گرفتن تخصص های واقعی، مثل مدارک تخصصی شبکه یا چیزهایی از این قبیل که باعث میشه بتونی راحت تر کار گیر بیاری و درآمدت هم بالاتر بره...
بهترین پیشنهادم (که البته آسون هم نیست) اینه که هر دو تا کار بالا رو انجام بده. هم بخون برا ارشد که ایشالا تو یه دانشگاه خوب قبول شی، و بعدشم در کنار تحصیلت، رو زمینه های تخصصی هم کار کن که علاوه بر یه مدرک آکادمیک، سواد فنی بالایی هم به دست بیاری
از قدیم گفتن ۹ ماه بخور نون و تره، یه عمر بخور نون و کره!
اولش سختی کشیدن داره ولی بعد از هر سختی، آسونی میاد...
یکی از دوستام هست که با اینکه برنامه نویس خیلی ماهریه، اما چون تو یه شهر با پتانسیل کمه و اینکه مدرک معتبری هم نداره (لیسانس از یه دانشگاه بی اعتبار)، الان بابت ماهی ۳۰۰ تومن صبح تا عصر سر کاره...
آدمی با این سطح توانایی واقعا داره حیف میشه با این وضعیت ... اما خودش بود که تصمیم گرفت راه آسون تر رو انتخاب کنه...
ضمنا، هرچی سطح خودت رو بالاتر ببری، تو ازدواج هم موفق تر خواهی بود... الان ۹۰ درصد پسرا لیسانسه هستن و اوضاع مناسبی هم ندارن! اگر میخوای دختری رو بهت بدن که با بقیه دخترا فرق داشته باشه، پس تو هم باید از این ۹۰ درصد پسرهای اطراف، بالاتر باشی
نمیخوام بحث تخصصی ازدواج راه بیوفته ولی این مورد آخری که گفتم رو خیلی دیدم... مطمئن باش بیراه نمیگم...
موفق باشی