(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۴۱ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: به نظرم با ازدواج، زندگیت تازه شروع میشه.
خیلی چیزا عوض میشه و همه چی زیبا و دلنشین میشه... من از هر کی پرسیدم میگه اگه عقل الانم رو داشتم، به جای ۲۸ سالگی، ۲۳ سالگی ازدواج میکردم.
البته همه اینا به شرطی که همسر خوبی داشته باشی.
کـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاملا با نظر شما موافق هستم!!
واقعا زندگی آدم تازه با شروع دوران تأهل شروع میشه!!
اوناییکه میگن نه، یا انتخاب بدی داشتن و یا آدمای حسودی هستن و نمیخوان بقیه ازین نعمت بزرگ الهی که همسر هستش بهره ببرند!!!
اوناییکه به بهونه درس خوندن و وضعیت بهتر مالی و... ازدواجشون رو به تاخیر میندازن واااااااااااااااااااااقعا به خودشون(و همچنین همسر آیندشون) ظلم میکنند و لطمه اش رو هم میخورن!!
برای اینکه بدونید حرفام شعارنیست میگم؛ خودم با اینکه دانش آموز سمپادی بودم و دوران دانشجویی هم از مدال آوران المپیادی، و خععععععععععععلی تحصیلات طرف مقابلم برام مهم بود و... ولی چون ملاکم اول از همه اعتقادات درست طرف مقابلم و شخصیتش بود، با اینکه دانشجوی ترم آخر کارشناسی بود و سربازی نرفته و وضعیت مالی یه دانشجو هم که مشخصه.....
خودمو پدرم هم بسیـــــــــــــــار حساس بودیم وسخت پسند!! ولی فقط چون دیدم ایشون انگیزه درس خوندن تا مدارج بالا رو داره و به قولی جَنَم کار کردن رو هم توش دیدم بهشون جواب مثبت دادم! الانم خداروشکر بعداز ۳سال که از روز عقدمون میگذره، ماشالله الان هم خونه داریم، هم ماشین خوب و... ایشون هم چندروز پیش کنکور دکتراشون رو دادن و منم ارشدم رو! انشالله هم که دوباره جفتمون تهران سراسری قبول میشیم!
بخدا نمیدونید وقتی این موفقیت هارو ۲تایی بدست میاریم چه لذتی داره! و البته همسرم هم همیشه هم به خودم و هم به دیگران میگه که هرچیزی که داره بخاطر من داره! و صد البته لطف خداوند که ما به حرفش اعتماد کردیم و ازدواجمون رو به تعویق ننداختیم!
به همه دوستان مانشتیم هم توصیه میکنم ازدواجشون رو به بهانه هیــــــــــچ چیزی به تاخیر نندازن، چون واقعا متاهل شدن آرامشی رو به زندگی آدم میاره که هیـــــــــچ جای دیگه نمیتونن این آرامش و رضایت از زندگی رو پیدا کنند!! فقط لطفا باچشم باز و درست انتخاب کنید تا بعدأ گناه خودتون رو تقصیر اصل مسأله ازدواج نندازید!!
با آرزوی موفقیت و کامیابی برای همه دوستان فرهیخته مانشتیم و در کل برای همه بچه شیعه های عزیز!