به خاطر انرژی مثبت عزیز آپدیتیدم. امیدوارم یه لبخند کوچولو به چهره اونایی که می خونن بیاره
از تشیع جنازه پدر بزرگم برمیگشتیم عمم داشت خودشو از شدت ناراحتی میکشت یکی از اقوام گفت عزیزم چقدر مدل موهات قشنگه یهو عمه صاف نشست گفت دِ نـَـه دِ تازه الان بهم ریختس!
به داداشم میگم صدای تلویزیون کم کن. میگه اذیتت میکنه؟ گفتم پـَـَـ نــه پـَـَــــ میخوام لب خونیم قوی بشه!
مریدی نقل می کرد:
روزی من و تعداد دیگری از مریدان نزدِ شیخ رفته بودیم من سمتِ راست ایشان نشسته بودم،که ناگهان یکی از مریدانِ خودشیرین از شیخ پرسید:"یاشیخ! کدامیک از ما نزدِ شما عزیزتر است؟"
و شیخ قاطعانه انگشتِ اشارهی دستِ خود را با سرعت و قدرتِ زیادی به سوی صورتِ من آوردند و فرمودند: "ایـــــن!"
و از آن روز به بعد من فقط با یک چشم به زندگی خود ادامه دادم...!
متصدی بانک: خانم بریزم به حساب جاری تون ؟!!
زن: وا نه!! خدا مرگم بده! بریز به حساب خودم...!
به غضنفر میگن: تو پیامبرا به کدومشون ارادت بیشتری داری؟ میگه: حضرت سوج. میگن: حضرت سوج نداریم که ؟ میگه: خودم دیدم پشت یه ماشین نوشته بود یا سوج
از غضنفر می پرسن چه جوری بستنی کیم می خوری؟ می گه: می ذارمش لای نون، سیخشو می کشم بیرون
دو تا ماشین تصادف میکنند. افسره میاد از یکی از رانندهها میپرسد کی مقصره؟ میگه: من خواب بودم نفهمیدم مقصر کیه؟
یه روز به یک معتاد مگن با ۴۵-۴۶ -۴۷-۴۸ جمله بساز: میگه چلا پنجه می کشی چلا شیشه میشکنی چلا حف نمی زنی چلا هشتی ناراحت
یکی گوشت می خره می بره تو حیاط کباب کنه میبینه یه گربه از اون بالا داره رد میشه برای اینکه گربه رو گمراه کنه یه بادبزن ورمیداره میگه: بلالیه بلال
خلبان هواپیما میگه مسافران محترم شنیدید میگن پاریس رو ببین بعد بمیر مسافران میگن:بله خلبان میگه خوب نگاه کنید چون داریم سقوط میکنیم
یکی کدو تنبل میخره ,میزارتش کلاس تقویتی !!!!!
طرف دیش ماهوارشو می ذاره رو پشت بوم روش مینویسه کولر!!
یه روز یکی داشته دنده عقب با ماشین از کوه می رفته بالا بهش می گن چرا دنده عقب میری می گه اخه می ترسم بالا جا نباشه نتونم دور بزنم بعدا وقتی می خواسته پایین بیاد باز می بینن داره دنده عقب می یاد می گن الان چرا دنده عقب می یای می گه آخه بالای کوه جا بود تونستم دور بزنم.
یه مارمولک تو عشق شکست می خوره میره کنار دمپایی میخوابه!
به یه نفر میگن با آرزومه جمله بساز میگه:با بچهها سر فیلمبرداری بودیم من به تصویر بردار گفتم دوربین زومه؟ گفت:آره زومه آره زومه!!!!!!!!!!!
به یکی میگن خصوصیات نوشابه را بگو میگه آب داره گاز هم داره ولی برق نداره
یه مامانه به بچش میگه میدونم موهای خواهرتو کشیدی شیطون گولت زد می گه اره ولی زدم تو شکمش ابتکاره خودم بود.
روزی یک سیر ویک پیاز دواشون می شه سیر به پیاز میگه شانس اوردی که سیرم وگرنه می خوردمت
غضنفر عقب عقب راه میرفته، ازش میپرسند: چرا اینجوری راه میری؟ میگه:آخه بچهها میگن از پشت شبیه آلن دلونی!
به یه نفر می گن چرا این قدر سی دیت خط داره می گه: رو آهنگ های قشنگش علامت × گذاشتم