(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۵۳ ق.ظ)saeedehs نوشته شده توسط: سلام به نظرم با کمک بچه هایی که رتبشون خوب شده میشه برنامه ریزی های خوبی را شروع کرد و عمل کرد
به شرطی که دوستان زود مصاحبه ها را اماده کنن
ولی چند تا مساله وجود داره.
۱: پایه درسی همه مثل هم نیست و ممکنه بعضیا تو یه سری درسا خیلی خوب باشن و تو یه سری دیگه نه و غیره
۲: در آخر هرکی باید برنامه ریزی خوشو داشته باشه، حداقل من نظرم اینه.( مصاحبه بچه هایی که رتبه شون خوب شده شاید فقط ایده بده، شاید هم خیلی ها رو گمراه کنه!!! البته با عرض پوزش). مهم اینه که آدم یاد بگیره چه طوری خودش واسه درس خوندنش برنامه ریزی کنه.
۳: از همه مهمتر اینکه همه ی داوطلب ها رتبه ی تک رقمی یا دو رقمی نمیارن که! بالاخره هر کی به اندازه ی خودش و انرژی و توانی که داره تا اونجا که میتونه بایستی سهم خودشو بگیره. اگه سهم بیشتری تونست بگیره که چه بهتر.
خودم با ۳ تا درس شروع کردم. ولی الان از نوع خوندم اصلا راضی نیستم. چون فکر میکنم تو بعضی موارد درجا زدم... (نقطه ایی فکر میکنم و تا رو یه بخش کاملا مسلط نشم سراغ بخش بعدی نمیرم متاسفانه، شده به خاطر همین نگرش واسه یه درس، از ۲ یا ۳تا منبع و کتاب کنکور استفاده کردم. چون هر کدومش یه سری چیزا رو نگفته و به همین خاطر وقتم تلف شده.)
۱۰۰٪ مطمئنم مهمترین دلیلش اینه که هیچ ایده ایی ندارم که تو کوتاه مدت، میان مدت یا بلند مدت باید چه دستاوردی داشته باشم که هم کامل سرفصل هایی که باید بخونم رو درست و حسابی جمع کنم و هم اینکه تا بهمن ماه، دوام بیارم و نبرَم.