زمان کنونی: ۰۵ آذر ۱۴۰۳, ۰۸:۵۹ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد

ارسال: #۵۴۱
۰۲ خرداد ۱۳۹۲, ۰۸:۲۱ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۰۰ ب.ظ)arminjahan نوشته شده توسط:  دانشگاه آزاد واحد هایی مثل قزوین و علوم تحقیقات داره که از خیلی از دانشگاه های دولتی بالاتره هم از نظر رتبه هم از نظر کیفیت و امکانات
این خبرها رو بخونی متوجه میشی

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

دمت گرم خیلی روحیه دادی Smile
آخه همش فکر میکنم دانشگاه قزوین یه دانشگاه معمولیه و من الکی واسه خودم بزرگش کردم!
۳
۱
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: mehrdad372
ارسال: #۵۴۲
۰۲ خرداد ۱۳۹۲, ۰۹:۰۲ ب.ظ
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد
اینشالا رتبه های ۱تا ۳ از دوستان مانشتی باشند
من حتی شنیده ام که موقع تحصیل می توانند در همان دانشگاه یا دانشگاه آزاد دیگر تدریس کنند .Cool
با آرزوی موفقیت برای آنان زحمت کشیدند .

افسوس روزی خواهد آمد که بی دینی ، نمادروشن فکری است!(دکتر علی شریعتی ) ***
۲
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: mehrdad372 , samaneh_aftab
ارسال: #۵۴۳
۰۲ خرداد ۱۳۹۲, ۰۹:۳۷ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۲۱ ب.ظ)arashmobileboy نوشته شده توسط:  
(02 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۰۰ ب.ظ)arminjahan نوشته شده توسط:  دانشگاه آزاد واحد هایی مثل قزوین و علوم تحقیقات داره که از خیلی از دانشگاه های دولتی بالاتره هم از نظر رتبه هم از نظر کیفیت و امکانات
این خبرها رو بخونی متوجه میشی

دمت گرم خیلی روحیه دادی Smile
آخه همش فکر میکنم دانشگاه قزوین یه دانشگاه معمولیه و من الکی واسه خودم بزرگش کردم!

اینو ما نمی گیم همه می گن

وزیر علوم

قائم‌مقام وزیر علوم : وزارت علوم از بین‌المللی شدن دانشگاه آزاد قزوین حمایت می‌کند

دکتر صالحی ، وزیر امور خارجه در بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین :دانشگاه آزاد اسلامی ، نقش عمده ای در توسعه آموزش عالی کشور داشته است (رئیس سابق دانشگاه شریف)

دکتر ملاباشی ، معاون دانشجویی وزیر علوم :دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بخش عظیمی از بار آموزش عالی را برعهده دارد

هیئتی از دانشگاه سوئد از دانشگاه آزاد قزوین بازدید کرد

و .......................................................
۴
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: مهندس زهره , arashmobileboy , bita_it , Breeze , mehrdad372
ارسال: #۵۴۴
۰۲ خرداد ۱۳۹۲, ۱۱:۵۷ ب.ظ
سلام به همه دوستان
پاسخ سوالات کنکور ارشد فناوری اطلاعات - گرایش شبکه های کامپیوتری سالهای ۸۸ - ۸۹ - ۹۰ رو میخواستم .
از دوستان کسی دارد ؟
۱
۰
ارسال: #۵۴۵
۰۳ خرداد ۱۳۹۲, ۱۲:۱۸ ق.ظ
سلام بچه ها؛ خوبین؟
یه سوال!!!!! کنکور مهندسی کامپیوتر چه تارخیه؟
۰
۰
ارسال: #۵۴۶
۰۳ خرداد ۱۳۹۲, ۱۲:۴۱ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ق.ظ)shq_1990 نوشته شده توسط:  کنکور مهندسی کامپیوتر چه تارخیه؟

باید صبر کنید کارتهارو بدند . فعلا ۹، ۱۰ و ۱۱ خرداد هست .
۲
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: shq_1990 , mehrdad372
ارسال: #۵۴۷
۰۳ خرداد ۱۳۹۲, ۰۷:۵۴ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳ خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۱۰ ق.ظ، توسط sahar121.)
(۰۲ خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۵۷ ب.ظ)yahyazahedi نوشته شده توسط:  سلام به همه دوستان
پاسخ سوالات کنکور ارشد فناوری اطلاعات - گرایش شبکه های کامپیوتری سالهای ۸۸ - ۸۹ - ۹۰ رو میخواستم .
از دوستان کسی دارد ؟

من دارم.. البته ۸۸ و ۸۹ رو.. و اونم رو کتابه نه pdf

دیشب خواب دیدم..کنکور آزاد ااااااااااااااااااانقدر سخت بود که اصلا نتونستم در کل ۴ تا تستم بزنم..تستاشم ۴ تا گزینه نبود ۱۰ تایی بوووود؟؟؟؟؟ اونم بیشتر سوالاتش ربطی به رشته ما نداشت از ۸ نفر کاندیدای رئیس جمهوری بود!!!!!!! این چه خوابی بود... :-) داشتم سکته میکردم سر جلسه امتحان

[تصویر:  salavat14saqeb.ir_.jpg]
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: yahyazahedi , aatwo
ارسال: #۵۴۸
۰۳ خرداد ۱۳۹۲, ۰۹:۴۸ ق.ظ
شام چی خورده بودی؟

There is no there there.
۰
۲
ارسال: #۵۴۹
۰۳ خرداد ۱۳۹۲, ۱۰:۱۱ ق.ظ
واقعا شام نخوردم!!!!! فکر کنم از پرخوری که نبود حتما از بی خوری بود :-))) واااای تستای ۱۰ گزینه ای من تو عمرم ندیدم ....

۰
۱
ارسال: #۵۵۰
۰۳ خرداد ۱۳۹۲, ۱۰:۱۴ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۱۱ ق.ظ)sahar121 نوشته شده توسط:  واقعا شام نخوردم!!!!! فکر کنم از پرخوری که نبود حتما از بی خوری بود :-))) واااای تستای ۱۰ گزینه ای من تو عمرم ندیدم ....
من دیدم Big Grin
آزمون مایکروسافت که میدادم یه تست بود گزینه‌‌هاش از A تا I بود Big Grin تازه چند گزینه میتونست درست باشه Dodgy

There is no there there.
۱
۲
 سپاس‌گزاری شده توسط: sahar121
ارسال: #۵۵۱
۰۳ خرداد ۱۳۹۲, ۱۱:۳۰ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۵۴ ق.ظ)sahar121 نوشته شده توسط:  
(02 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۵۷ ب.ظ)yahyazahedi نوشته شده توسط:  سلام به همه دوستان
از دوستان کسی دارد ؟

من دارم.. البته ۸۸ و ۸۹ رو.. و اونم رو کتابه نه pdf

دیشب خواب دیدم..کنکور آزاد ااااااااااااااااااانقدر سخت بود که اصلا نتونستم در کل ۴ تا تستم بزنم..تستاشم ۴ تا گزینه نبود ۱۰ تایی بوووود؟؟؟؟؟ اونم بیشتر سوالاتش ربطی به رشته ما نداشت از ۸ نفر کاندیدای رئیس جمهوری بود!!!!!!! این چه خوابی بود... :-) داشتم سکته میکردم سر جلسه امتحان

اگر یه لطفی در حق ما کنی و یک عکس از پاسخنامه اینها رو برای من قرار بدید ممنون میشوم.Tongue
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: aatwo
ارسال: #۵۵۲
۰۳ خرداد ۱۳۹۲, ۱۱:۴۵ ق.ظ
سعی میکنم.... حتما... اما حتما باید یه pdf پیدا شه هااااااا... من تو مانشت دیدم...اما الان میگردم نمیبینم!!

۱
۰
ارسال: #۵۵۳
۰۳ خرداد ۱۳۹۲, ۱۱:۵۰ ق.ظ
سلام دوستان.من پاسخنامه کنکورسالای قبل ازاد ایتی رو از کجا میتونم بگیرم؟؟؟؟؟
هر چقدر میگردم پیدا نمی کنم
لطفا کمکم کنید،ممنون میشم
۱
۰
ارسال: #۵۵۴
۰۳ خرداد ۱۳۹۲, ۱۱:۵۹ ق.ظ
سلام

به کنکورمون ربطی نداره اما امروز بهترین روز دنیاس! روز پدر...
این روز قشنگ رو به همگی تبریک میگم و آرزومیکنم پدرا و البته مادرامون همیشه سلامت باشن و سایه شون رو سرمون...

پدر یعنی.... پناه!
پدر اولین و واقعی ترین قهرمان زندگیه... بودنش فوق العادست... به ما زندگی ، خوشبختی ، غرور، مهربونی و خیلی چیزهای بینهایت رو میده... خدایا کمکمون کن که قدرشو بدونیم....

دختر که باشی میدونی اولین عشق زندگیت پدرته
محکم ترین پناهگاه دنیا آغوش گرم پدرته
مردونه ترین دستی رو که میتونی تو دستت بگیری و از هیچی نترسی دستای گرم و مهربون پدرته
باید دختر باشی تا بفهمی...

دوستانی هم که خدای نکرده پدرشون از دنیا رفته ، یه جورایی الان خیره به آسمونن...
روحشون شاد پر از آرامش ...

آنچه تو را نگفتمت ای کاش یادم بود !
۹
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: tesna , avril22 , arashmobileboy , kati , razi_sh , yahyazahedi , aatwo , سجاد۶۷ , samaneh_aftab , mehrdad372 , shima_24
ارسال: #۵۵۵
۰۳ خرداد ۱۳۹۲, ۰۲:۰۳ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۵۹ ق.ظ)user22 نوشته شده توسط:  سلام

به کنکورمون ربطی نداره اما امروز بهترین روز دنیاس! روز پدر...
این روز قشنگ رو به همگی تبریک میگم و آرزومیکنم پدرا و البته مادرامون همیشه سلامت باشن و سایه شون رو سرمون...

پدر یعنی.... پناه!
پدر اولین و واقعی ترین قهرمان زندگیه... بودنش فوق العادست... به ما زندگی ، خوشبختی ، غرور، مهربونی و خیلی چیزهای بینهایت رو میده... خدایا کمکمون کن که قدرشو بدونیم....

دختر که باشی میدونی اولین عشق زندگیت پدرته
محکم ترین پناهگاه دنیا آغوش گرم پدرته
مردونه ترین دستی رو که میتونی تو دستت بگیری و از هیچی نترسی دستای گرم و مهربون پدرته
باید دختر باشی تا بفهمی...

دوستانی هم که خدای نکرده پدرشون از دنیا رفته ، یه جورایی الان خیره به آسمونن...
روحشون شاد پر از آرامش ...

منم تبریک میگمHeart
اما بهتر بود یه تاپیک به همین عنوان باز میکردیدSleepy

drink 8 glasses of water a day

۱
۱

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Lightbulb مطالعه گروهی کارمندان برای کنکور ارشد ۱۴۰۳ deniz22 ۰ ۵۸۳ ۲۹ آبان ۱۴۰۲ ۱۱:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: deniz22
  خواندن گروهی کنکور دکتری هوش ۹۹ Lootus ۹ ۸,۹۸۱ ۰۴ تیر ۱۴۰۲ ۰۱:۴۷ ب.ظ
آخرین ارسال: solmaz58
  مطالعه گروهی ارشد ۱۴۰۰ persiancoder ۹ ۶,۰۳۲ ۱۹ دى ۱۳۹۹ ۰۷:۱۷ ب.ظ
آخرین ارسال: nasser89
  نوشتن مقاله به صورت گروهی osho ۰ ۲,۰۴۲ ۱۶ آبان ۱۳۹۹ ۱۱:۵۵ ق.ظ
آخرین ارسال: osho
  حذف درس برای خواندن کنکور ارشد sima84 ۴ ۵,۱۰۷ ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۹:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: عزیز دادخواه
  تخفیف گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف برای اعضای مانشت در سال ۹۹ عزیز دادخواه ۱۲ ۸,۵۹۴ ۲۵ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۱۹ ب.ظ
آخرین ارسال: عزیز دادخواه
  معماری روزانه محقق اردبیلی یا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات تهران aryaeei ۱۷ ۱۷,۰۷۲ ۱۷ شهریور ۱۳۹۸ ۰۱:۱۳ ق.ظ
آخرین ارسال: khayyam
  دانشگاه اراک و دانشگاه کاشان npour ۵ ۶,۸۶۱ ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ ۱۰:۴۵ ب.ظ
آخرین ارسال: cpt.mazi
  خواندن یا نخواندن مقطع دکتری ؟ دکتری بدون شغل ! لطفا راهنمایی کنید... aminomidi ۷ ۱۲,۳۸۰ ۱۹ آبان ۱۳۹۷ ۱۲:۴۹ ب.ظ
آخرین ارسال: suraty
  راهنمایی برای دانشگاه آزاد کرج Nilo_O ۱ ۳,۰۳۴ ۱۰ آبان ۱۳۹۷ ۰۳:۳۶ ب.ظ
آخرین ارسال: Nilo_O

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close