(۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۲ ق.ظ)rise 90 نوشته شده توسط: هر روز که میگذره من خودم بیشتر برا پادگان آماده می کنم تا دانشگاه!!!
لباس لازمت بود بیا پیشه خودم پوتین هم دارم از نوع درجه یکش اصل چین البته من سربازی نرفتم ها ۲ ۳ تا گرفتم گذاشتم اونجا وقتی رفتم دیگه غصه پیدا کردن یا خریدن ( روزی هرچی ۲ و۳ برابر می شود ) رو نخورم خیلی به ما پسرا ظلم میشه این دخترارو هم باید ببرند سربازی چرا نمیببرند ببرند قسمت آشپزی یا خیاطی شستن لیاس جارو کردن میدان مین (هه هه ) مرتب کردن کفشهای دم پادگان تمیز کردن اسلحه ازشون کار بکشند
دوستان یکی از خبرگزاری ها به نقل از یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری گفته کلا سربازی رو سرباز حرفه ی میکنم دروغ میگه کارش نیست به اون رای ندینها چون برگشته میگه با اجازه...... یعنی نتونستم میندازم گردن .... به هرحال هیچ کورسوی امیدی واسه نرفتن نیست
ولی میتونیم که تا دکترا عقب بندازیم میگن دکرت هارو هم نمیبرند یه جاهای دیگه میفرستن مثل استاد بدون پول فقط پول سزبازی میدن
ویرایش توسط خودم: بابا شوخی کردیم(دخترا) حالا شما چرا جدی گرفتین روزتون مبارک ای کاش بجای یک روز ۱۲ روز تویه سال روز زن بود بهشون کادو میدادیم چون وقتی که به زنا کادوم میدیم یک ماهی با آدم خوب هستن ۱۲ تا روز زن تویه ۱۲ ماه یه سال رو به خوبی خوشیم بگذرونیم و به پایان برسونیم هه هه هه
امیر جان این تاپیک رو دیدی به نمرات منفی من یه نگاه کن بعدا از عقلت خوب مواظبت می کنی اینم یه نمونش هه هه هه