(۰۴ اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: دوستان گرامی
قرار نیست اینجا کل مشکلات سازمان سنجش و دولت و بیکاری را حل کنیم .
در آزمون ارشد دولتی حدود ۱ تا ۲ درصد روزانه قبول میشن. (برای اینکه شانستون را بدونید).
تعدادی از قبول نشده هابه دانشگاه آزاد ، غیرانتفاعی ، پیام نور و تعداد اندکی هم خارج از کشور و یه تعداد هم میرن سربازی و کار و کم کم با دانشگاه فاصله میگیرند.
بحث روی یه تعدادی از دوستان هستند که در شرایط خوبی از نظر علمی برای پذیرش روزانه قرار داشته اند و بنظرشون همه تمهیدات لازم را داشته اند یا میخواهند در این شرایط باشند برای سال بعد. ولی در پستهای متعدد گفته میشه که امکانش نیست که قبول بشن. من هم قصد دادن امید واهی را بکسی ندارم ولی میخوایهم ببینیم چه حالتی وجود داره که ممکنه شما نهایت سعی ات را بکنی ولی قبول نشی. همین.
همانطور که گفته شد موضوعات از کلی به جزئی خواهند رفت.بنابراین خیلی عجله نکنید برای طرح جزئیات.
انگیزه این امر اینه که تعداد قابل توجهی از اعضاء چه در پیام خصوصی و چه بصورت ایمیل مشکلشون را درمیان گذاشته اند برای اینکه بشه در عین کلیت جواب اختصاصی هر یک را بدیم و علت را از خود دوستان بپرسیم این نظرسنجی را راه انداختیم.
از دوستانی که پستهای نامرتبط (مثلا" شعر و دیکلمه )میزنن و با عرض پوزش پست شون از نمایش عمومی خارج میشه صمیمانه عذرخواهی میکنم.
از نظرات بقیه هم ممنونم. امیدوارم در ادامه مفید باشه.
سلام
مرسی از صحبتای دوستان
همیشه به تلاش اعتقاد داشتم به شانس اعتقاد داشتم به تقدیر و سرنوشت هم اعتقاد داشتم اما در درجه اول تلاش
از دوران دبیرستان جز دانش آموزان ممتاز بودم با معدل ۱۹ رشته ی ریاضی فیزیک فارغ التحصیل شدم اما بدشانسی های من با وجود تلاشهای زیادم بعد از دوران مدرسه شروع شد از سال اولی ک کنکور دادم...
در کل بدشانسی محض شامل حالم شد تا لیسانسمو از دانشگاه آزاد گرفتم خداییش دانشگاه خوبی داشتم اساتید خوب اما برخی از دروس...جز دانشجویان ممتاز دانشگاه بودم از اون دسته دانشجوهایی که سرکلاس درسو یاد میگرفتم و فقط شب امتحان لای جزوه و کتاب رو باز میکردم مگه اینکه در طول ترم برای دوستان ک دروس رو رفع اشکال میکردم برای خودم هم دوره میشد تا شب امتحان
تا سال گذشته فک میکردم بخاطر استرس وحشتناکم از دانشگاه شانس نیاوردم و همیشه آرزوی دانشجوی صنعتی شریف باهام بوده و هست و خواهد بود
سال ۹۰ بعد از تحویل پایان نامه سنگینم شروع کردم بخوندن یعنی از تیرماه به بعد...خیلی خیلی زحمت کشیدم با وجود مشکلات زیادی ک برام پیش میومد همیشه طبق روالهای سالهای قبلم درس میخوندم خداییش تو آزمونای آزمایشی تک رقمی میشدم اما متاسفانه نتیجه کنکور ارشد ۹۱ چنان بلایی سرم آورد ک قسمت هیچکس نشه...دیگه نمیتونستم بخونم اینو هم بگم خیلی از دروس مث معماری گسسته شبکه پایگاه سیستم عامل میشه بگم خودخوان اینارو یاد گرفتم خیلی اذیت شدم بدون استاد و کلاس کنکور(بدلیل کمبود امکانات اینجا)هراشکالی داشتم مجبور بودم انقد با کتاب مرجع ور برم تا خودم یادش بگیرم(امسال مانشت تو بعضی مباحث خیلی بهم کمک کرد)
خیلی رو خودم کار کردم نمیخاستم شکستوقبول کنم برا همین از اواخر مهرماه مجدد شروع کردم....اما زیر نظر یه مشاور روش درس خوندنمو عوض کردم...برنامه ریزی درسیمو عوض کردم و با مشاوره گرفتن از دپارتمان مشاوره نقاط ضعفمو برطرف کردم طوری ک امسال برای اولین بار آزمون بدون استرس و همراه آرامش عمرمو رو تجربه کردم....
اما الان ک نگاه میکنم با بی دقتیام اونی که میخاستم نتیجه نگرفتم نمیدونم مشکل از کجاست؟! اگه امسال هم روزانه قبول نشم نمیدونم چطور خودمو توجیه کنم؟؟
ببخشید طولانی شد اما واقعا این حرفا چند روزه بعد اعلام کلیدا داره اذیتم میکنه و جواب سوالامو نمیدونم....
فقط میتونم بگم تلاشمو کردم و پیش وجدان خودم شرمنده نیستم حالا باقیش هرچی بشه سپردمش دست خدا....هرچه او بخاد راضیم