سلام.من هم این برنامه رو کامل دیدم هم ضبطش کردم.واقعاً جای تأسفه که دوتا آدم که اسم خودشون رو دکتر .... و مهندس .... گذاشته بودن، جلوی چشم میلیونها بیننده، چنین نظرات غیر منصفانه ای رو (در تأیید عملکرد س..... س....) بار مردم کردن. من فقط به دوتا نتیجه می تونم برسم:
۱- اینا می خواستن بگن آی جماعت! بیاید ماهان ثبت نام کنید! اونایی که با ما بودن، این آزمون و این سؤالا براشون آب خوردن بوده.
۲- این صحبتا با هماهنگی قبلی انجام شده بوده تا افرادی مثل ما که سر جلسه با دیدن سؤالای مشترک و ... دچار شوک شدیم، به جای اینکه س..... س.... رو مقصر بدونیم، به سواد و معلومات و عقل خودمون شک کنیم.
نکته جالب اینه که جناب دکتر .... وقتی می خواستن نمونه سؤال مطرح کنند، مثلاً تو مشترکا رفتند سراغ سؤال ۴۱ (پیمایش DFS که از همه سؤالا راحت تر بود و مثلاً سؤالای چالش بر انگیزی مثل ۴۲ تا ۴۸ و ۵۰ رو مطرح نکردند.شاید چون خودشون هم نتونسته بودن حلش کنن.
در هر حال، من حس کردم با این برنامه به شعور من و سایر دوستان توهین شده. به همین دلیل، هر مؤسسه ای ثبت نام کنم(البته غیر از مدرسان که یه بار صابونش به تنم خورد و دیگه بسه)، مطمئناً اون مؤسسه ماهان نخواهد بود.