(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: شما که انقدر همتون شاکی هستید چرا هیچی نگفتید؟ حداقل یه بار تذکر می دادید شاید واقعا هواسشون نبوده یا نمی دونستن.
از ندونستن که نمی دونند و مشکل هم همین جاست.من داشتم سوال سیستم عامل رو حل میکردم ۵دقیقه ای هم طول کشیده بود بعد یارو اومد دفترچه رو کشید گفتم هنوز ۵ دقیقه به ۱۱ه !!!! ۵ دقیقه وقت داریم.
(مراقب حدود ۲۰ دقیقه با یه نفر درگیر بود که بهش میگفت دفترچه دوم رو بده) بعد به من دراومد گفت اووووووو چقد غر میزنید
اون لحظه خواستم کنکور رو بیخیال بشم و بلند بشم اون پسره رو تا میخوره بزنمش تا شاید یخورده واسه بقیه احترام قائل باشه
بعد مراقبا به قول دوستمون رفتند گندشون رو آوردند که ظاهرا استاد دانشگاه بودند
.استاده خیلی قاطع به پسر معترض گفت اگر فکر میکنید مشکلی هست بلند شید پاسخنامه رو تحویل بدید و جلسه رو ترک کنید وگرنه به جرم بهم ریختن جلسه واستون گزارش تخلف رد می کنم.
خلاصه ترسید و آروم شد.
بعد این مراقبا همچنان دفترچه ی منو برده بودند
وقتی اومدند روی کاغذ (همون دفترچه ی تخصصی) محاسبه کردم که بابا جان ما ۲:۳۰ واسه دفترچه ی اول وقت داریم و شما از من ۵ دقیقه زودتر گرفتید حالا که این کار رو کردید دیگه باخودتونه
.جالب اینجاست اونی که دفترچه رو از من گرفته بود باتوجه به حرفای من مشکلی مشاهده نکرد ولی یکی دیگه که اونم داشت به حرفام گوش میداد بهش برخورد(به خودش اومد
) خلاصه گفت بیا بگردیم و دفترچه رو بردار.حالا من توی کدوم سوال بودم ؟
همون سوال ۷۱///که مشکوک به مشکل داشتن هست.خلاصه دیدم جور در نمیاد.بیخیال شدم و رفتم یه سراغ سوالایی که روشون تمرکز نکرده بودم اما تا یه سوال رو خوندم توی بلندگوی سالن گفتند وقت داوطبان ....تمام شد و بعد طرف اومد گفت بسه دیگه دفترچه رو بده !!
منم گفتم بفرما...