(۲۶ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۴۶ ق.ظ)kahkeshane_besetareh نوشته شده توسط: چرا هیچکدوم از بچه های موفق کنکوری یا با تجربه ها نمیان یه سری به این تایپیک نمیزنن نظری چیزی آخه
توضیحاتی که خانمfateme66 گفتند حرف من هم هست
من هم جزو موفق ها نیستم ولی خب چون این مرحله رو یه بار طی کردم عرض میکنم.منابع همونهایی است که توی مصاحبه و همچنین تاپیکهای معرفی منابع بچه ها اشاره کردند(فعلا بهتره توی خرید کتاب عجله نکنید).
وقتی یه مبحثی رو تموم میکنید حتما حتما چند تا از تستهاش رو هم بزنید(ولی اینکه بخواید یه فصل رو کامل بخونید تستهاش هم کامل بزنید بعد برید سراغ فصل دیگه خیلی خسته تون میکنه)
اگر به سئوالات کنکور امسال(که بعضیها میگن سخت بود و شاید حق داشته باشند)نگاه بندازید میبینید ۴۰ الی ۵۰ درصدش رو به راحتی میتونید بزنید.ولی بحث اینه که استرس و شک و دودلی و فراموشی سر جلسه باعث میشه کسی که خوب خونده نتونه تمام تواناییهاش رو پیاده کنه.
هیچ کسی بهتر از خودتون از نقاط قوت و ضعفتون و همینطور وضعیتتون خبر نداره.نه اونقدر به حرف دیگران عمل کنید و نه خیلی بی اهمیت باشید.سعی کنید خودتون هم یه ایده هایی برای درس خوندنتون داشته باشید
حتما توی این چند ماه درس خوندن مرتب خودتون و وضعیتتون رو ارزیابی کنید.و مرتب برگردید به عقب و ببینید چه کارهایی کردید و جلوتون رو هم نگاه کنید ببینید چه کارهایی رو در آینده باید انجام بدید.منظورم اینه که روی وضعیت پیشرفت خودتون مسلط و آگاه باشید
برنامه ریزی خیلی مهمه.حتما بابرنامه برید جلو.
مهم نیست که برنامه تون به هم بریزه ، دوباره برنامه ریزی کنید یا تغییرش بدید.
به نظرم ۲ تا برنامه باید داشته باشه.یکی بلند مدت(مثلا توی این ۱ ماه این درسها رو تموم میکنم و توی این ۳ ماه باید اینها رو تموم کنم) و یکی هم کوتاه مدت(مثلا توی این هفته این بخشها رو میخونم و توی این روزها به این جا باید برسم)