(۰۹ دى ۱۳۹۱ ۰۸:۱۴ ب.ظ)A.A نوشته شده توسط: به نظر من که گرفتن مدرک مجازی اونقدرها هم راحت نیست، چون سختگیری هایی برای اونها هست که برای روزانه ها نیست.
در ضمن تلاش خیلی از دانشجوهای مجازی بیشتر از دانشجوهای روزانه نباشه کمتر از اونها نیست.
من که با بیشتر از ۲۰ نفر از دانشجوهای مجازی برخورد داشتم نظرم این هست و به نظرم داره در حق اونها کم لطفی میشه، به نظر من کنکور معیار مناسبی برای سنجش توانایی دانشجوها برای تحصیل در مقاطع بالاتر نیست و اگر از سد کنکور با موفقیت گذشتیم بهتره کمی از خودخواهیمون کم کنیم و همه چیز رو برای خودمون نخواهیم و وقتی فرصتی به دیگران داده میشه فکر نکنیم که از ارزش کار ما کم شده.
اینکه مدرک مجازی ارزش داره یا نه به خود دانشجو که داره مبلغی رو هزینه میکنه ربط داره ، پس بهتره کاسه داغ تر از آش نشیم و کمی هم از منظر اونها به این قضیه نگاه کنیم، آیا دوست داشتید اگر دانشجوی مجازی بودید ، حرفهایی که گفتید رو کسی به خودتون میزد ؟!
در ضمن به عنوان کسی که با سیستم آموزش مجازی کار کرده باید بگم که بسیار منظم هست و دروسی که برای اونها ارائه میشه مطابق با سرفصل دروسی هست که برای دانشجوهای روزانه ارائه میشه و فکر میکنم به خاطر وجود منابع و محتواهای آموزشی (ویدئو،صدا،اسلاید،فلش) در دسترس برای این دانشجویان امکان تسلط بیشتری بر روی درس برای اونها وجود داره.
البته هدف من دفاع از مدرک مجازی نیست حرفم اینه که اینقدر یکطرفه به قاضی نریم،شرایط دیگران رو هم در نظر بگیریم،ممکنه حرف ما باعث بشه که کسی دست از تلاش برداره ...
سلام و ممنونم از پاسخ خوبتون
با کلیت فرمایشات شما موافقم، من خودم کارشناسی دانشگاه آزاد بودم و الان ارشد هم دانشگاه امام رضا(پس کلا از همون کنکور و سد ادامه تحصیل، با موفقیت گذر نکردم!) همیشه هم از اینکه می شنیدم تو جامعه میگن مدرک آزاد بدرد نمی خوره و دانشجوهای آزاد فلان و بهمان ناراحت می شدم، چون ما همونطور که فرمودین هم کاملا مطابق با سیلاب بهمون تدریس میشد، هم پروژه ها و تکالیف سنگینی ازمون خواسته میشد و هم نمره مفت بهمون داده نمیشد چون اساتیدمون از فارغ التحصیلان دانشگاه های شریف و امبیرکبیر و بهشتی بودند... اما امان از اون روزی که پای فارغ التحصیلان تحصیلات عالیه ی دانشگاه های دیگه ای که اسم نمی برم به برخی واحدهای دانشگاه ها باز شد ....قابل ادامه دادن نیست حرفم! یعنی اینجا جاش نیست
من همین الان دوستی دارم دانشجوی مجازی دانشگاه بهشتی گرایش نرم افزار، از نزدیک می بینم چه زحمتی داره میکشه که هیچ کمتر از یک دانشجوی روزانه نیست برخی اوقات بیشتر هم هست! ولی ایشون از طریق همین کنکور جذب شده، حتما سرکارعالی و دانشجوهایی که می فرمایید در حال تحصیل در یک سیستم مجازی پایبند به اصول علمی هستید، با اساتید با وجدان کاری بالا، من توی پرانتز هم نوشتم طرف صحبتم با امثال سیستم هایی که شما و اون دوست من دانشجوش هستند نیست، بلکه بخشی از مجموعه که کیفیت لازمه رو ندارند و بصورت خودجوش اقدام به پذیرش دانشجو می کنند.
من تمام انتقادم دو تا نکته داشت:
۱/ این روند سیری ناپذیری دانشگاه ها برای پذیرش دانشجوی تحصیلات عالیه در ماه های مختلف سال، کاملا اشتباهه. این افزایش نجومی پذیرش باید متوقف بشه.
۲/ ای کاش آموزش های مجازی معطوف به اموزش های تخصصی مرتبط با نیاز صنعت میشد، نه مدارج دانشگاهی.
یه حکایتی رو یکی از اساتیدمون تعریف می کرد، توی کشور چین یه عده برای انتخاب شغل و حرفه آیندشون تصمیم گرفتن که به یه آموزشگاه اژدهاکشی برن و انواع و اقسام روش های کشتن اژدها رو یاد بگیرن. بعد از سال های زیادی که خیلی هم تلاش کردند و زحمت کشیدند و با دریافت انواع certificate های اژدهاکشی، اومدن بیرون و دیدن که ای داد بیداد! دیگه اژدهایی برای کشتن باقی نمونده و نسل اژدهاها منقرض شده! خیلی فکر کردن که ما این همه سال زحمت کشیدیم خون دل خوردیم و انواع روش های کشتن اژدهاهای مختلف رو یاد گرفتیم، چی کار کنیم؟ تصمیم گرفتن تو کل کشور پخش بشن و اموزشگاه های اژدها کشی تاسیس کنن و به مردم و بچه های مردم همون آموزش ها رو منتقل کنن و به دانش آموخته ها در پایان دوره مدرک اژدها کشی بدن!!!!!
من می خوام بگم مواظب باشیم حالا که می خوایم هزینه کنیم واسه ادامه تحصیل و تحصیلات عالیه رو دوست داریم، گیر آموزشگاه های اژدها کشی نیفتیم! که تعدادشون هم کم نیست ....