سلام رفقا.من یه چند تا توصیه میکنم بهتون:
۱_ اول از همه بشینین دقیق ساعاتی رو که میتونین درس بخونین در بیارین و بعد تقسیم بندی وقت رو انجام بدین(مثلا من خودم هر واحد درسیم ۱ ساعت و هر واحد استراحتم ۱۵ دقیقه)
۲_ سعی کنین تو برنامتون دقیقا ساعت همه کارهاتون رو بنویسین و به این زمان ها پایبند باشین
۳_ واسه هر واحد درسی یک درس رو مشخص کنید(سعی کنید دقیقا صفحات هر درس رو هم مشخص کنید(طبق توانتون تو هر درس) که کمتر از اون حد نخونید)
حالا بریم سراغ خود برنامه:
واسه اینکه بین مطالعه دروس زیاد فاصله نیوفته دروس زو به ۳ قسمت تقسیم میکنیم:
۱_دروسی که قصد مرور اونها رو داریم(تا قبل از اتمام کامل مرور کتاب تست این دروس رو نمیزنیم)
۲_دروسی که قصد تست کار کردن داریم
۳_دروسی که تازه تموم تکمیل شدن و مطالبشون تو ذهنمون هست و فعلا تا ۴ الی ۵ روز نیاز به مرور و تست ندارن
واسه مرور هر درس رو به ۸ الی ۱۰ قسمت تبدیل میکنیم و هر قسمت رو باید تو ۱ واحد درسی بخونیم و هر روز ۱ واحد درسی به هر درس اختصاص میدیم.
تو برنامه یک در میان یک واحد درسی رو مرور میکنیم و واحد بعدی درس دیگری رو تست میزنیم
هر درسی که مرورش تموم شد به مرحله تست وارد میشه و بعد که تست زدن تموم شد به گروه تکمیل شده ها میره و بعد از ۲ الی ۳ روز دوباره وارد چرخه میشه.
مثلا اگه ۸ ساعت وقت واسه درس خوندن داشته باشیم با این برنامه میتونیم تو هر روز ۴ درس رو مرور کنیم و ۴ درس رو تست بزنیم و این تست کار کردن خودش هم باعث مرور دوباره مطالب میشه و هم باعث ثبت مطالب تو ذهن میشه و در واقع داریم ۸ درس رو همزمان هم مرور میکنیم و هم تست میزنیم.
با این برنامه اگه واسه آی تی بخوای بخونی که درساش کمتره میشه تقریبا تو هر ۸ الی ۱۰ روز ۱ دور کل کتابا رو مرور کرد و تست زد و واسه کامپیوتر هم ۱۳ الی ۱۵ روز میشه و در ضمن با این برنامه دیگه روز های آخر نیاز به تست زنی کمتری هست چون الان کلی تست کار میکنی و اینجور حداقل یکبار بیشتر میشه درس ها رو مرور کرد.
من خودم تونستم از وقتم واسه این هفته ۶۱ ساعت واسه مطالعه در بیارم.البته فکر نکنید همیشه اینجور میخوندم هااااا!!!
این برنامه رو از اول هفته شروع کردم و نسبت به برنامه قبلیم تقریبا ۲ برابر سنگین تره! الان هر روز ۵ تا درس رو مرور میکنم و ۵ تا درس رو تست میزنم. حساب کردم تو این هفته ۲۹ ساعت فقط واسه تست کنار گذاشتم و تا موقع کنکور دیگه فکر نکم تستی کار نکرده بمونه!
اینم یه عکس نمونه از برنامه روزانه خودم