(۲۵ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ق.ظ)sahar121 نوشته شده توسط: من لیسانس نرم افزار دارم مثل اکثر شماها و کنکور امسالم حدود ۷ ماهی خوندم به طور کامل.اما میدونم احتمالش هست که دولتی روزانه قبول نشم امسال!
حالا توی دو راهی گیر کردم!
میشه راهنمایی کنید تا من بهتر تصمیم بگیرم برای کاری که میخوام انجام بدم؟
۱- برای آزاد بخونم در حد یه مرور تا آزمونش وقتش برسه یا ۲ - برای انفورماتیک بخونم!!!
یعنی بین آزاد نرم افزار و روزانه انفورماتیک کدومش؟؟؟؟ می ارزه به جای هزینه گزاف آزاد برم انفورماتیک؟واقعا کارو بار این رشته اعتبارش از نرم بالاتر میتونه باشه؟ یا به خاطر روزانه بودنش برم ؟و انچنان تفاوتی توشون نیست و آیندش زیاد با نرم فرق نداره!!!دارم گیج میشم!
+++++++++++++++
در ضمن کنکور انفورماتیک ۹ و ۱۰ خرداده و کنکور آزاد ۹و۱۰و۱۱ خرداده. چه باید کرد؟من آزاد ثبت نام کردم یعنی به نظرتون تو یه روزاحتمالش هست بشه؟! باید به کجا بگیم که بدونن این روزای آزموناشون با هم جور در نمیاد!!!! انقدر بی فکر؟؟؟ یعنی آزاد که ثبت نام کردیم بیخیال انفورماتیک شیم؟
دوست عزیز من صرفا نظر خودم رو بهتون میدم تصمیم گیری با خودتونه
شما برای قبولی توی در دانشگاه آزاد شانس بیشتری رو دارید، یعنی به نظر من حتما قبول میشید حداقل توی شهر ما که اینطوری هست .چون سوالاش آسونتره
اما با توجه به ظرفیت پایین انفورماتیک پزشکی به نسبت تلاشتون ممکن هست نتیجه بگیرید یا نگیرید ! یعنی یه جورایی ریسکه
مگر اینکه علاقه تون به این رشته باعث بشه براش تلاش زیادی بکنید
خودم چون دانشگاه آزاد ثبت نام نکردم مشکلی با این قضیه ندارم و اینو یه فرصت برای خودم میدونم که در کنارش چیزی رو از دست نمیدم
اون مساله همزمانی هم که میگید بدترین نوعش برای دانشجویان پیام نور پیش اومده که درصد زیادیشون ، کنکور آزاد و علوم پزشکی رو به علت تداخل امتحاناتاشون با این تاریخ از دست میدن
پیروز باشید .