خواندن دسته جمعی انفورماتیک پزشکی - سال ۹۱ (کنکور ۹۲) - نسخهی قابل چاپ |
خواندن دسته جمعی انفورماتیک پزشکی - سال ۹۱ (کنکور ۹۲) - SepidehP - 19 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۲۵ ب.ظ
سلامی به بلندای ازل تا ابد امیدوارم همگی در بهترین حالت روحی باشید (!!!) و حتی لحظه ای از بدست آوردن هدفتون نا امید نشید...(حداقل تا هفته آینده!) می خواستم هرکسی کنکور انفورماتیک پزشکی پارسال رو شرکت کرده بیاد اینجا و نظرشو بگه . من می خوام سال آینده شرکت کنم ولی نمی دونم امکان موفقیت دارم یا نه؟ ممنون میشم اگه تجربه ای ٰ،نکته ای ،چیزی به نظرتون میرسه، بگید. سبز باشید و ماندگار |
کنکور انفورماتیک پزشکی - aatwo - 19 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۳۸ ب.ظ
چرا دو تا تاپیک با یک عنوان و موضوع زدیدددددددددددددددددددد |
کنکور انفورماتیک پزشکی - matin724 - 19 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۰۲ ب.ظ
سلام این کنکور چه تاریخی برگزار میشه؟ |
کنکور انفورماتیک پزشکی - SepidehP - 20 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۲۴ ب.ظ
سلام به aatwo: معذرت می خوام. اول اون پست رو گذاشتم بعد دیدم اینجا بهتره، کپی ش کردم ولی یادم رفت اون یکی رو پاک کنم. به هر حال بازم ببخشید... به matin724: تا اون جا که من می دونم اوایل تیرماه یا اواخر خرداد برگزار میشه ولی ثبت نام و دفترچه اش همین روزا میاد. سبز باشید و ماندگار یعنی هیچ کس تجربه ای نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مثلا اینکه سطح سوالات چطور بوده پارسال یا اینکه چقدر وقت می خواد واسه خوندنش ..... |
کنکور انفورماتیک پزشکی - Maryam-X - 21 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۴۵ ق.ظ
یک تاپیک در همین مورد از کنکور پارسال داریم. اتفاقا چند تا از بچه های مانشت رتبه های خیلی خوبی هم آوردند. به لیست تاپیک های ایجاد شده کاربرFardad-A یه نگاه بندازید .پیداش می کنید! |
کنکور انفورماتیک پزشکی - aatwo - 21 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۲۱ ب.ظ
منابعش چیه و قتی اومد ما رو خبر کنید |
RE: کنکور انفورماتیک پزشکی - zzsnowdrop - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۰۱ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۲۵ ب.ظ)urania نوشته شده توسط: سلامی به بلندای ازل تا ابد دوست عزیزم ثبت نام انفورماتی شروع شده.برید سایت sanjeshp.ir من رفتم و اطلاعیش اومده که از ۲۵ بهمن تا ۱۲ اسفند ثبت نام هست. هزینه ثبت نام ۱۴۵۰۰ هست که باید به حساب خزانه ۱۲۷۸/۶ بریزیم و نیاز به اسکن مدارک شناسایی و مدرک داره و یه فرم که میزارم براتون باید پرینت بگیرید و با خط خودتون پر کنید و پرینت بگیرید. منم دقیقا نمیدونم چیه اما قصد دارم شرکت کنم. امیدوارم این یکی رو لااقل قبول شیم. واینم بگم ظرفیتش فوق العاده کمه شاید کلا ۱۰ تا ۱۵ نفر. |
RE: کنکور انفورماتیک پزشکی - mosaferkuchulu - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۰ ق.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۱۰ ب.ظ)saeedeh123 نوشته شده توسط: نمونه سوال کنکور ۹۰ انفورماتیک اینی که شما گذاشتین سوالات انفورماتیک نیست! |
کنکور انفورماتیک پزشکی - mosaferkuchulu - 10 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۴ ب.ظ
بچه ها این فرم و باید عکسمون و بذازیم روش بعد اسکن کنیم یا بدون عکس باید اسکن کنیم؟ |
کنکور انفورماتیک پزشکی - firouzi.s - 10 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۴۹ ب.ظ
بچه ها من هنوز فارغ التحصیل نشدم باید فرم شماره ۱رو دانشگاه ببرم امضا کنن؟ |
RE: کنکور انفورماتیک پزشکی - Masoud05 - 10 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۳۴ ب.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۵۸ ب.ظ)saeedeh123 نوشته شده توسط:من که رفتم دانشگاه اون فرم که توی دفترچه بود رو ازم گرفتن و یه فرم دیگه بهم دادن بجاش ، شما هم همینطوری بود؟(10 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۴۹ ب.ظ)firouzi.s نوشته شده توسط: بچه ها من هنوز فارغ التحصیل نشدم |
کنکور انفورماتیک پزشکی - zzsnowdrop - 10 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۵۲ ب.ظ
دوستان هممون سر کار بودیم.اصلا هیچ جا اون فرمو نمیخواست. |
RE: کنکور انفورماتیک پزشکی - firouzi.s - 10 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۳۴ ب.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۵۲ ب.ظ)zzsnowdrop نوشته شده توسط: دوستان هممون سر کار بودیم.اصلا هیچ جا اون فرمو نمیخواست. یعنی نمیخواد دیگه برم دانشگاه امضا کنن |
کنکور انفورماتیک پزشکی - fatima1537 - 10 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۹ ب.ظ
من چون شاغلم و کار دارم این انفورماتیک پزشکی به درد من نمیخوره یعنی فکر میکنم بعد از فارغ التحصیلی باید وارد وزارت بهداشت و شغلهای مشابه بشم . به نظر شما راهی هست که مدرک انفورماتیک پزشکی بگیرم ولی مجبور نباشم توی این محیط کارکنم؟ مدرک به دردم میخوره . منظورم اینه که حوزه هایی برای تحقیق . پژوهش داره که آدم به صورت مستقل تحقیق کنه و کار کنه؟ |
RE: کنکور انفورماتیک پزشکی - Masoud05 - 11 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۴۶ ق.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۵۲ ب.ظ)zzsnowdrop نوشته شده توسط: دوستان هممون سر کار بودیم.اصلا هیچ جا اون فرمو نمیخواست. سؤال : معدل کارشناسی من در گواهی دانشنامه کارشناسی قید شده است. آیا نیاز می باشد فرم شماره ۲ را اسکن نمود ؟ جواب : خیر |