(۰۴ آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ب.ظ)آرتا نوشته شده توسط: مسئله ژوزفیوس یه الگوریتم استاندارده که توی کتاب قدسی حالت ساده اون از کتاب کنوث چاپ دهه ها قبل کامل توضیح داده شده ولی متاسفانه توی کتاب قدسی فرمول کلی رو نگفته و خود آقای کنوث هم اونو به عنوان تمرین واگذار کرده و جای بسی خوشحالی که این فرمول کلی توسط یه جوون ایرانی به نام آرمین شمس براق توی دانشگاه فردوسی ابداع شده و مقاله اش رو هم چاپ کرده الانم آقای شمس توی دانشگاه منچستر ادامه تحصیل میده و مورد تحسین آقای کنوث پدر طراحی الگوریتم قرار گرفته (قبلا توی یکی از پستام در مورد آقای کنوث و کتابش توضیح دادم) . حالا این جریان و چگونگی ثبت این فرمول توسط این ایرانی و ابهامات بعضی ها توی ایران بر سر تقلب این جوون که بعدا اثبات شد واقعا خودش ابداع کرده رو بعدا اگه شد واستون میگم .
بهتون تبریک میگم دوست عزیز.میدونم که برای این رتبه زیاد زحمت کشیدین.
دوست عزیز این مساله که گفتین رو منم اشتباه زدم البته به این نکته که اشاره گر شروع کجا قرار داده شده هم توجه کردم و حتی برای تمام مقادیر محاسبه کردم که چه گره هایی حذف میشن و دیدم که گره ۲۹ حذف میشه و گفتم حتما تفاوتی نداره موقعیت اشاره گر کجا باشه.
عدد رو باینری نوشتم و چرخش به چپ دادم که شد ۲۷ ولی گزینه درست ۲۹ بود.
اگه لطف کنید این موضوع رو توضیح بدین ممنون میشم.
(۰۴ آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۲ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: من که طبق معمول خراب کاری
زبان : ۳۵ ( خوبه تا حالا نخوندم!!)
ریاضی : ۰ (نتیجه ی زدن ۱۰ تا سوال)
مشترک : ۱۷
تخصصی : -۶ (تو ۳ تا آزمون حضوری همین شده)
...
ینی روحیه داغون در حد لالیگا!!!
میخوام زار بزنـــــــــــــــــــــــــم...
تا کی شکست؟؟...هر چی میخونم بد تر میشه!!!
دوست عزیز شما اگه واقعا میخونی و بازم نمیتونی نتیجه بگیری اول ببین مشکلت کجاست کجای راهو داری اشتباه میری و بعد شروع کن برای آزمون بعدی. الان ۳تا آزمون گذشته باید بتونی نقاط ضعف خودت رو تشخیص بدی.
شاید منابع که میخونی مناسب نیست شاید شیوه مطالعه و مرور کردنت خوب نیست و...
در کل تا نفهمیدی که چرا میخونی و نتیجه نمیگیری شروع نکن برا خوندن چون بازم نتیجه نمیگیری.
این که میگن ازمون آزمایشی مهم نیست تا حدی درسته .اینجورم نیست که اصلا مهم نباشه .پس فکر نکنی که این آزمونا مهم نیست من کنکور نتیجه میگیرم. اگه الان مشکلت رو رفع نکنی کنکور هم نیمیتونی نتیجه بگیری.
موفق باشی.